1. PGA Tour 2K23- Xbox series X|S game releases Oktober 2022

Er staat eindelijk weer een golf game in de Xbox series X|S game releases Oktober 2022. Op 14 Oktober zal PGA Tour 2k23 verschijnen voor de Xbox series X|S. Voor de echte golfliefhebbers is dit een onmisbare game, maar dan raden we je ook aan hem nu al te bestellen. Je krijgt namelijk unieke pre-order voordelen zoals 4 sleeves en het bekende icoon Michael Jordan kun je daarmee spelen.

In de carrieremodus kun je het Fedex kampioenschap proberen te winnen. Ook is het voor het eerst in de geschiedenis mogelijk om naast een mannelijk karakter een vrouwelijk karakter te selecteren. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen golfbaan te ontwerpen.

Tevens is het ook mogelijk om het niveau en de prestaties van je speler te verbeteren. Dit kun je doen in de Myplayer modus. Je kunt vrienden online uitdagen die Xbox Series X game hebben, maar ook van andere consoles of computers. Het is namelijk een cross platform game.

2. No More Heroes 3 – Xbox Series games

No More Heroes 3 is de 2de Xbox series X|S game releases Oktober 2022 die gepland staat voor 14 Oktober. Je kruipt in de rol van een huurmoordenaar die eigenlijk van plan was met pensioen te gaan. De missie zal draaien om verschillende buitenaardse wezens te verslaan. Naast een shooter game is het dus ook een beetje een sci-fi verhaal.

Er is een aparte modus voor Galactic superheroes kun je verschillende baasgevechten uitvoeren. Deze zogenaamde minigames zijn nog een stukje uitdagender als het spel op zichzelf. Het leuke aan de game is dat ondanks je leeftijd je nog lang niet in een midlife crisis zit. Dit betekend dat je nog steeds vindingrijk bent en daardoor weet je alle moorden perfect uit te voeren.

Tevens is het spel ook niet zo makkelijk als dat het lijkt. Je zult heel wat bij moeten klussen om aan sterkere wapens te komen. Daarvoor moet je van alles doen van grasmaaien tot aan het schrobben van de toiletten.

3.NHL 23 – Xbox series X|S game releases Oktober 2022

Daarnaast zal ook NHL 23 verschijnen op 14 Oktober volgens de planning van de Xbox series X|S game releases Oktober 2022. Deze prachtige ijshockey game gaat ook met zijn tijd mee net als de andere games zal het dus ook mogelijk zijn om een vrouw als personage te kiezen.

Wat ook leuk is aan deze nieuwe game is toch wel dat dames en heren gemengde teams kunnen vormen. Zo heb je in principe het beste van 2 werelden. Ook deze game is crossplatform waarmee je dus ook andere consolegamers en mensen die de game op de PC hebben kunt uitdagen. Dit zorgt voor nog meer spanning en bovendien veel meer tegenstanders.

Altijd de laagste prijs

bol.com (€79,99)

4. A Plague Tale – Requiem – Xbox Series games

Op 18 Oktober staat A Plague Tale – Requiem gepland in de Xbox series X|S game releases Oktober 2022. Deze speciale editie beschikt over een extra DLC waarmee je direct een kruisboog als skin kunt gebruiken, maar ook extra productiemateriaal en ingame cosmeticaproducten.

Je kruipt in de rol van zowel een jongetje als een meisje die naar het zuiden trekken om nieuwe gebieden te ontdekken. Echter is het jongetje vervloekt en deze ontwaakt tijdens het nieuwe leven wat zij op aan het bouwen zijn. Hierdoor ontwaken zijn krachten, maar er ontstaat ook een chaotische plaag. Het is een echte overlevingsstrijd met niet alleen veel content, maar ook de nodige spreuken en wapens.

5. New Tales from the Borderlands – Xbox Series games

We komen inmiddels al weer aan bij 21 Oktober en dan staat New Tales from the Borderlands gepland in de Xbox series X|S game releases Oktober 2022. In de unieke pre order beschik je over  nieuwe cosmetica voor Anu, Octavio en Fran, 10.000 in-game currency en een in-game FL4K Vaultlander verzamelobject! Daarnaast kun je ook de deluxe editie nemen waarbij je ook Tales from the Borderlands krijgt.

Het verhaal begint in de oorlog en het is jou doel om een invasie te voorkomen. Hierbij ga je tegen krachtige meesters, monsters en krijgers strijden. In totaal zijn er 5 hoofdstukken die voor urenlang speelplezier zorgen. Tevens is het niet zomaar een game, maar een echte filmische game. Dit betekend dat het net lijkt alsof jij zelf in deze film de hoofdrol van de 3 belangrijkste spelers speelt. Je bepaald namelijk hoe het lot van deze spelers gaat verlopen.

6. Gotham Knights – Xbox series X|S game releases Oktober 2022

Ook zal op 21 Oktober Gotham Knights uitkomen volgens de Xbox series game releases Oktober 2022. Het verhaal speelt zich af in de onderwereld waar verschillende criminele activiteiten plaatsvinden. Je kunt zelf kiezen of je in de rol van een vechtersbaas kruipt, of juist liever achter de knoppen zit als een hacker. Daarnaast kun je ook in de rol kruipen als protegé van Batman.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version