Xbox Series X|S draadloze controller Luna shift

De Xbox Series X|S draadloze controller Luna shift is een uniek design voor jong en oud.  Dit is een special edition en deze wordt dus in kleinere oplages gemaakt. Het kan zijn dat je hem koop zodat je een controller voor je vrienden uit elkaar kunt houden. Echter zie je in de praktijk dat veel mensen hem kopen voor het mooie. Tevens is hij qua prijs niet veel duurder en waarom zou je hem dan laten liggen?

De kleur kunnen je het beste beschrijving als een menging tussen goud en zilver. Daaroverheen is ook nog een glanslaag aangebracht. Dit zit boven op het rubber en net als met de normale Xbox Series Controller zul je merken dat het niet zomaar gaat slijten. Je moet wel heel erg lomp doen om een stuk van de laklaag af te krijgen.

Omdat het de originele controller betreft beschikt hij over zowel bluetooth als een andere draadloze verbinding. Je kunt hem naast de Xbox Series X of S console ook aansluiten op Android apparaten en computers. Dit is een groot voordeel ten op zichte van de imitatiecontrollers die andere merken maken!

Waarom kiezen voor een originele controller?

Wij krijgen vaak de vraag over Xbox Series X|S draadloze controller Luna shift of over de controller in het algemeen waarom je nu moet kiezen voor de originele. Het antwoord daarop is simpel. Hier is lang en breed over nagedacht bij de ontwikkeling van de console. Tientallen als het niet honderden mensen hebben meegeholpen aan een mooi uiterlijk, maar wat ook ergonomisch werkt.

Ons motto is dat je bij Microsoft het beste kunt kiezen voor de originele controller als dit binnen je budget past. Een andere controller zal toch altijd over een iets andere grip beschikken en dat pakt niet altijd even goed uit. Dit is ook niet gek want iedereen heeft andere handen. Microsoft heeft echt goed nagedacht over een goede grip voor gamers met kleine, maar ook grote handen.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version