Xbox series X voorraad 22-02-2023

Momenteel 22-02-2023 is er alleen een Xbox Series X voorraad bij Microsoft. Echter zien we hem ook wel bij bol com bij verschillende verkopers een paar keer per dag binnenkomen, maar dan voor een hogere prijs.

Gemmideld vragen de verkoper en bedrijven daar €600 tot 650 euro i.p.v. €499,- en dat is toch flink veel meer. Echter is hij in Zweden bij Microsoft ook naar €550,- gegaan.

Een paar weken geleden was hij in Japan al verhoogd en Zweden behoort tot de Europese Unie, dus wij verwachten dat Microsoft dit ook binnenkort gaat doen in Nederland.

Dit omdat ze naar hun zeggen ook hogere grondstofprijzen hebben en dat kan ook wel kloppen. Conccurent Sony verhoogde de prijs voor de PS5 in Augustus 2022 al en vanaf toen groeide de voorraad ook.

Mensen blijven alsnog de console bestellen, dus in dat opzicht kunnen we microsoft ook geen ongelijk geven. Echter is het wel jammer, want het is niet de fout van de consument dat zij tot nu toe nog geen Xbox Series X hebben weten te bemachtigen.

Er is bar weinig voorraad geweest in Nederland en je kunt er maximaal 1 per huishouden bestellen bij Microsoft. We weten dat er veel gezinnen en studenthuizen nog steeds op zoek zijn naar extra consoles, want daar zijn meer personen in een huis.

Voor hen is het belangrijk dat de webshops deze ook krijgen. We hopen dus dat zij met deze prijsverhoging net als Sony binnen 6 maanden volop voorraad hebben bij deze winkels en webshops.

Historische gegevens

Wij hebben de Xbox Series X voorraad voor je op een rij gezet zodat je precies ziet welke winkel wanneer een voorraad heeft gehad. Dit is alleen voor de console en niet voor andere Xbox Series games of hardware producten!

  • Microsoft – 21 Februari 2023
  • Bol.com – 03 Februari 2023
  • Mediamarkt – 09 December 2022
  • Coolblue – 30 November 2022
  • Bcc – 26 September 2022
Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version