Xbox series X voorraad 2 December

De Xbox Series X voorraad is weer een stuk kleiner aan het worden. We zien namelijk nu een sinds een paar dagen al dat Mediamarkt uitverkocht is en nog geen nieuwe consoles heeft ontvangen.

Gelukkig zien we dat Bol.com wel bijna de hele dag door een goed gevulde webshop heeft met de Xbox Series X. Zodra hij even uitverkocht is wordt dat meestal dezelfde dag nog opgelost.

De Microsoft store is de afgelopen maanden nog niet uitverkocht geweest. Dus we hopen dat dit zo blijft en natuurlijk ook dat jouw webwinkels een nieuwe voorraad krijgen.

We hebben geen glazen bol, maar sinds Augustus 2022 zien we wel een flinke stijging. Eentje die hopelijk in het nieuwe jaar ook door blijft zetten.

Wat vind je nog meer bij Consolekings?

Bij Consolekings.nl praten wij over nog veel meer als alleen de Xbox Series X voorraad. Zo vinden wij het ook belangrijk dat je altijd op de hoogte bent van de laatste Xbox Series games.

Bovendien spenderen wij ook iedere maand aandacht aan de Xbox series games die veel content bieden en waar een leuke korting op zit. Zo betaal je nooit meer teveel voor een nieuwe game!

Daarnaast houden wij de hardware natuurlijk ook nauwlettend in de gaten. Zo zijn er steeds meer imitatie controllers te vinden voor de Xbox Series die net zo goed werken alleen dan voordeliger.

Ook hebben wij regelmatig een headset voor de Xbox die we onder de loep nemen. Dit zodat je ook qua audio altijd prettig kan gamen. Bovendien kun je op deze manier ook met je team communiceren.

Sinds kort is ook het aanbod aan gamestoelen aan het groeien. Ons streven is ook om daar wat vaker bij stil te staan.

De gamestoel zorgt niet alleen voor minder spier of kramp klachten, maar ook een ergonomische houding. Qua gezondheid is dit beter, maar ook qua beleving omdat je zo langer kunt gamen.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version