Xbox series X voorraad 2 augustus 2022

De Xbox Series X voorraad is nog minimaal te noemen. Je kunt de console wel al weken bij de Microsoft Store kopen, maar we hebben nog niets gehoord over de levertijden die daarop zitten. Gelukkig zagen we vandaag en gisteren ook een kleine voorraad bij Mediamarkt. Inmiddels is deze uitverkocht, maar zij geven aan op de website dat het product binnenkort weer op voorraad is. We verwachten dan ook dat het een deze weken weer mogelijk is om hem daar te kopen. Hopen doen we natuurlijk altijd dat een Bol.com of Nedgame ook een voorraad krijgen, maar dit is inmiddels wel erg lang geleden.

Komt er nog een Xbox Series X drop deze maand?

Aangezien de Mediamarkt vandaag en gister een kleine Xbox Series X voorraad had zien wij deze maand wel positief tegenmoet. We zien namelijk dat concurrentie Sony ook steeds meer PS5 drops heeft bij de verschillende winkels. Bovendien is het voor sommige winkels en webshops alweer 2 maanden geleden dat zij een voorraad hebben gehad. We zien ook dat steeds meer Xbox Series games in de aanbieding komen. Dit moet toch betekenen dat er meer consoles in omloop zijn. Anders worden deze games ook niet verkocht.

Waardoor zijn er voorraad problemen ?

De Xbox Series X voorraad problemen zijn ontstaan omdat Microsoft niet had verwacht dat deze console zo populair zou zijn. Het verschil tussen de Xbox Series X en Series S is ontzettend groot. Niet alleen op grafisch gebied, maar vooral de prestaties van de Series X zijn aanzienlijk beter. Daarnaast investeer je vaak in een console voor meerdere jaren. Veel mensen nemen dus niet genoegen met minder, want ze willen immers top prestaties en kwaliteit. Je merkt dat verschil in de spellen ook echt wel, omdat ze natuurlijk grafisch meer ontwikkeld zijn als de Xbox One games.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version