Xbox series X voorraad 15 november 2022

De Xbox Series X voorraad in Nederland Blijft onveranderd. We zien namelijk dat er nog steeds een voorraad is bij Mediamarkt, Bol.com en natuurlijk de Microsoft store.

Microsoft loopt hier een flinke stap mee op voor op conccurent Sony. Wij zijn ook erg benieuwd naar de cijfers, want wij verwachten dat er afgelopen kwartaal flink veel consoles zijn verkocht.

Met de feestdagen in het vooruitzicht gaat dit aantal alleen maar toenemen. Bovendien is het de goedkoopste Nextgen Console, aangezien ze nog geen prijsverhoging hebben gehad,

Het ziet er vooralsnog goed uit, maar we blijven sceptisch. Een maand geleden zagen we namelijk ook even een paar weken weer geen voorraad bij winkels, enkel bij Microsoft zelf.

Met black friday in het vooruitzicht verwachten wij ook wel dat er leuke combi deals en/of bundels gaan komen. Of dit ook invloed gaat hebben op de voorraad, we weten het nog niet, maar we denken het wel!

Het team van Consolekings.nl blijft het natuurlijk nauwlettend voor je in de gaten houden. Wij hebben een Xbox Series live blog over de voorraad in Nederland en daarbuiten.

Meer nieuws vind je hier

Bij consolekings.nl volgen wij meer als alleen de Xbox Series X voorraad. We zijn namelijk ook altijd actief op zoek naar leuke uitbreidingen.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld hardware zoals SCUF of E-sport controllers voor de Xbox Series X. Het wordt steeds populairder om aan wedstrijden en events mee te doen en daarbij hoort een goede controller.

Zo’n professionele controller is misschien wat duurder, maar je prestaties verbeteren aanzienlijk. Vaak zitten er extra knoppen aan de achterkant op waar je altijd wel een paar vingers voor over hebt.

Tevens plaatsen wij ook iedere maand een update met daarin de nieuwste Xbox Series game releases. Dan weet jij precies welke games er uit komen, maar ook of ze de moeite waard zijn.

De console is steeds meer op voorraad en dat betekend dat er ook meer game aanbiedingen zijn. Ook hier plaatsen wij een of meerdere keren per maand een update over.

We blijven Nederlanders en willen niet teveel betalen voor producten.

Daarnaast focussen wij onze aandacht ook regelmatig op de verschillende Xbox Series headsets die er zijn. Deze heb je immers vandaag de dag echt nodig.

Er komen steeds meer multiplayer spelletjes en daarbij telt niet alleen het geluid, maar vooral dat je goed te verstaan bent. Dit kan met een noise cancceling microfoon.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version