Xbox series X kopen bij Coolblue

Je kunt de Xbox series X kopen bij Coolblue. Met regelmaat krijgen zij een nieuwe drop en dan kun je je slag weer slaan. Ze hebben daar bijvoorbeeld ook leuke combi deals met een extra controller of een Xbox Series X game. Momenteel zijn ze tijdelijk uitverkocht, maar we zien wel dat F1 22 en Far Cry 6 verkocht worden in combinatie met de console. Zo kun je direct beginnen met spelen.

De nieuwe Xbox Series X beschikt onder andere over de unieke Ray Tracing technologie. Hierdoor zijn de speelvelden beter zichtbaar want het licht wordt geoptimaliseerd. Daarnaast zijn ook donkere ruimtes en schaduwen beter zichtbaar tijdens het gamen.

Tevens beschikt hij net als de Playstation 5 over een verbeterde FPS en resolutie. Sommige games kun je vandaag de dag al spelen op een FPS van 120 en 4K beeldkwaliteit. De komende tijd zullen er steeds meer van dit soort games komen.

Daarnaast kun je de games die je op een andere Xbox hebt staan eenvoudig migreren naar deze Nextgen console. Hierdoor beschik je niet alleen over de games, maar je gaat ook verder waar je gebleven was. Dit zorgt ervoor dat je dubbel mogelijkheden hebt als je kijkt naar het spelaanbod.

Wat zijn de voordelen van Coolblue?

Een Xbox series X kopen bij Coolblue brengt meerdere voordelen met zich mee. Je hebt fysieke winkels waar je altijd terecht kunt voor advies, maar ook online is dit mogelijk. Daarnaast leveren zij in de meeste gevallen al de volgende dag. Je hoeft dus niet lang te wachten als de Xbox series X voorraad is aangevuld.

Daarnaast is het een winkel die regelmatig game aanbiedingen heeft. Voor nu en in de toekomst is het dus altijd slim om de website in de gaten te houden. Hiermee kun je tot wel 60% op de aankoopprijs besparen.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version