Xbox Series S kopen

Omdat de Xbox Series X slecht leverbaar is kiezen veel mensen om de Series S te kopen. Echter doen zij dit ook uit prijs overweging want het scheelt namelijk 200 euro op de aanschaf. Het enige nadeel is dat je minder processorkracht hebt en natuurlijk minder opslag. In de toekomst zal je dit wel kunnen uitbreiden met een externe HDD die je door middel van een USB kabel aansluit. In de meeste webwinkels is deze verkrijgbaar en wordt hij binnen een week geleverd. Ook hiervoor geldt maximaal 1 console per huishouden zodat hij niet in de handen komt van handelaren die deze voor woekerprijzen doorverkopen. Een ander voordeel is dat hij meer als de helft kleiner is waardoor hij ook niet veel ruimte in beslag neemt in de kast.

Ook met dit model kun je snelheden halen van 120 frames per seconde. Er is geen disk drive aanwezig waardoor je alle games online moet bestellen, naast de nadelen die je kunt bedenken biedt dit meerdere voordelen. Met de Xbox Series consoles kun je overal ter wereld inloggen. Ben je bij vrienden in het buitenland dan heb je toch toegang tot jouw console op afstand. De levende wereld wordt vele malen realistischer door de dynamische elementen die Microsoft waan deze consoles heeft toegevoegd.

De specificaties van deze gameconsole

De Xbox Series S heeft een 512 GB SSD harde schijf die supersnel gelezen kan worden en daarom besluiten veel mensen deze te kopen. Door deze snelheid heb je weinig last van vertragingen en kun je gewoon altijd door blijven gamen. Ook zie je dit grafisch terug in het aantal frames per seconde. Daarnaast heeft hij een LAN aansluiting waarmee je hoge internetsnelheden op de console kunt halen. Dit werkt namelijk vele malen sneller als het gedeelde WIFI netwerk. Daarnaast is er ook een aansluiting voor extra opslag.

Tevens kun je er ook 2 USB kabels op aansluiten waarmee je jouw favoriete Xbox accessoires verbindt of eventueel om je Xbox Series S controller mee op te laden. De HDMI aansluiting beschikt over 2.1 technologieën waardoor je altijd het beste beeld hebt op je televisie of monitor. Qua ruimte neemt hij bijna evenveel in beslag als de eerdere versies van de Xbox waardoor je ook meerdere consoles kunt opstapelen. Dit is ideaal wanneer je nog met regelmaat op de klassieke varianten speelt. Dit blijft nostalgisch en kan niet zomaar vervangen worden door een top apparaat.

Waar kun je de Xbox Series S kopen?

De Xbox Series S kun je op veel plekken in Nederland en het buitenland kopen. De prijsverschillen zitten hem vaak in de bundels waarmee hij geleverd wordt. Zo zie je dat bij speciale game edities de prijs in verhouding veel beter is als wanneer je de games los zou kopen. Daarnaast kun je om ook online kopen bij grote webshops zoals die van Bol.com, Coolblue en Wehkamp. Je hoeft dan niet in de rij te staan bij de kassa, maar je wacht gewoon op je pakketjes. Het is verstandig om eerst goed research te doen naar welke mogelijke bundels er zijn. Met regelmaat komen er nieuwe spellen, accessoires en andere gadgets uit voor de Xbox. Profiteer van meer prijsvoordeel als je hiervoor kiest. De Xbox Series S voorraad is bij de meeste winkels en webshops voldoende.

Wat zijn de voordelen van de Xbox Series S kopen?

De meeste mensen kopen de Xbox series S omdat deze vele malen kleiner is als de Series X. Op deze manier staat hij ook nooit in de weg en kun je hem gewoon stapelen met bijvoorbeeld andere appratuur zoals andere gameconsoles of DVD spelers. Daarnaast is hij in de prijs ook vele malen voordeliger. Ook heb je geen last meer van het opbergen van games want je koopt alles digitaal. Hij weegt minder als 2 kg waardoor je hem ook makkelijk mee kunt nemen wanneer je op vakantie gaat of gaat logeren bij vrienden of familie.

Bijna alle games die je van voorgaande Xbox series in bezit hebt kun je blijven spelen op deze nieuwe spelconsole. Hij is uitgerust met 4 terraflops waardoor hij een stuk sneller is als zijn voorganger. Daarnaast zit er ook nog 10GB werkgeheugen in waardoor je naadloos kunt gamen. Het beeld is ook aanzienlijk verbeterd, maar wanneer je dit vergelijkt met de Series X dan komt dit lange na niet in de buurt. Ondanks dat heeft hij toch het vermogen om maximaal 1440 pixels te halen wat niet slecht is.

Wat zijn de ervaringen van gamers?

De Xbox Series S wordt toch al positief ontvangen omdat het een hele upgrade is vergeleken met de Xbox One wat het aantrekkelijk maakt om deze te kopen. Voornamelijk wordt er veel positiviteit geuit over het feit dat deze console een vele betere resolutie heeft. Daarnaast is hij ook de kleinste Xbox in de hele serie waardoor hij niet overbodig veel ruimte in beslag neemt, maar je kunt hem ook gewoon overal mee naar toe nemen. Daarnaast kunnen de gamers hem makkelijk uitbreiden via de storage expansion. Tevens wordt er ook hard gewerkt aan een mogelijkheid om bepaalde SSD harde schijven hierop te gaan gebruiken. Op deze manier kan je er toch een volwaardige console van maken met voldoende games om te spelen. De eerste indruk is over het algemeen dus niet negatief.

Welke specificaties heeft de Xbox Series S en waarom kopen mensen deze?

De Xbox Series S kopen is geen onverstandige keuze. Deze beschikt namelijk over een octacore processor die een topsnelheid van 3.6 ghz kan behalen. Ook de grafische processor zorgt voor 4x 1,5ghz extra snelheid tijdens het gamen. Dit zie je vooral terug in de grafische beelden die goed en duidelijk worden overgedragen. Daarnaast is het RAM geheugen ook wel werkgeheugen genoemd 10GB wat meer als voldoende is voor het spelen van Xbox Series S games.

De resolutie van 1440 pixels valt ook niet tegen en is op te schalen tot een 4K weergave. Bij de opslagcapaciteit zie je dat er voor een van de nieuwste harde schijven is gekozen. Er zit namelijk een 512GB NVMe SSD harde schijf in die tot wel 120 frames per seconde kan laden. De snelheid en de goede prijs zorgen er samen voor dat deze goed verkocht wordt. Daarnaast is deze console ook beter leverbaar bij de meeste winkels wat natuurlijk ook voor hogere verkoopcijfers zorgt.

Xbox Series X vs Xbox Series S

Er zijn veel mensen die nu al een Xbox Series S kopen omdat de Series X nog niet leverbaar is. Het grootste verschil tussen de 2 consoles in de beeldschermresolutie. Deze is namelijk op de Series X vele malen groter en biedt in de toekomst zelfs ondersteuning voor 8K games. Daarnaast zit er in het grafische gedeelte ook veel verschil. Waar de Series S maar 4 terraflops heeft is dit bij de Series x uitgebreid tot 12 terraflops. Natuurlijk heb je ook een dubbel opslagcapaciteit op de Series X, maar dit kun je ook behalen met Series S door een SSD schijf toe te voegen. Ook heb je op de Series S geen disklade, maar dat is ook niet meer echt van deze tijd. Er zijn dus wel een aantal verschillen maar dit hoef je niet altijd als negatief te ervaren.

Xbox Series S bundels kopen

Tijdens de feestdagen hebben we gezien dat veel mensen de Xbox Series S bundel kopen. In deze bundel profiteer je niet alleen van de console en controller, maar ook zaten de games Fortnite en Rocket League erbij voor dezelfde scherpe prijs. Naast deze bundel krijg je ook 1000 V bucks en 1000 Rocket League credits die je in de game weer kunt inwisselen voor unieke vaardigheden, wapens en meer…

In de game Fortnite hebben buitenaardse troepen de wereld overgenomen. Het doel is dat jij de strijd met hun aangaat zodat je in het bezit komt van de technologieën die zij hebben. Deze game kun je in 4K kwaliteit spelen en er zijn 13 spik splinternieuwe locaties bijgekomen die je kunt gaan verkennen. Natuurlijk heeft de landingsplaats ook een mooie metamorfose gehad. Ook kun je met motoboten in deze game varen en natuurlijk zijn er ook genoeg nieuwe outfits waarmee je kunt strijden.

Rocket League is een game die voetbal en voertuigen in 1 wereld samenvoegt. Het doel is klassiek je moet de nummer 1 positie in diverse ranglijsten behalen. Het is een platform game die je ook online kunt spelen. Er zijn verschillende speciale uitbreidingspakketten die je kunt kopen met verdiende of gekochte punten.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version