Xbox Series bezitters zijn klaar met PC Crossplay

Xbox Series en PC gamers zijn klaar met het Crossplay gedeelte van deze gameconsole. Zo zeggen de PC gamers dat het geen eerlijke match is met een Xbox Series gamer omdat zij een auto aim functie kunnen gebruiken. Echter kan de console gamer ook weer hogere snelheden behalen wat weer in zijn of haar voordeel werkt.

Een voorbeeld is de game Halo Infinite. Als je deze op de computer speelt dan heb je een muis en toetsenbord ter beschikking. Dit zorgt ervoor dat PC gamers een groot voordeel hebben. Xbox gamers waren ook niet in de gelegenheid om de Crossplay functie uit te schakelen op de console. Zij konden dus geen eerlijke strijd leveren en dit heeft de game ook veel negatieve reviews opgeleverd. Als je goed in de Submenu’s duikt dan is het wel mogelijk om Crossplay uit te schakelen voor alle games. Veel gamers wisten dit niet, maar je wil natuurlijk deze functie kunnen gebruiken wanneer je daar zin in hebt.

Wat zijn de voordelen van Xbox Series en PC Crossplay?

PC gamers hebben in de meeste gevallen een groot voordeel wanneer zij aan Crossplay doen. Dit komt doordat zij zowel een muis als toetsenbord kunnen gebruiken waar de ander alleen een Xbox Series Controller heeft. Ook zijn er veel cheaters actief op het PC platform waardoor zij makkelijker vals kunnen spelen. Dit wordt vooral met de gratis Xbox Series games. Hierbij is het namelijk heel makkelijk om na een ban weer een nieuw account aan te maken. Daarnaast vinden deze bans maar zelden plaats waardoor ze ook niet snel opgeven. Een game moet leuk blijven en op een eerlijke manier verlopen. Vooral de spelers van Warzone klagen hier al meer als 1 jaar over. Het wordt dus tijd dat mensen zelf de keuze kunnen maken in de game of ze hieraan willen deelnemen.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version