Aankomende Xbox gaming pass releases

Elke maand worden er diverse games toegevoegd voor de mensen die in het bezit zijn van een Xbox Gaming Pass. Deze collecties bestaat uit honderden games die te spelen zijn via de cloud, console en computer. Tevens is er bij deze gaming pass ook een EA play abonnement standaard inbegrepen. Je kunt de games eenvoudig via het internet op je Xbox downloaden. Ook profiteer je van kortingen op games die nog moeten verschijnen, maar ook games die al wat ouder zijn. De nieuwste titels kun je met dit abonnement al spelen vanaf de eerste dag waardoor je niet langer meer hoeft te wachten op een levering van een Xbox Game. Nu de Xbox Series X|S voorraad weer aan het opbouwen kan dit abonnement voor vele niet meer gemist worden.

Dit zijn de games die je nu al kunt spelen:

Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition 

Nobody Saves the World 

Deze games verschijnen er deze maand nog voor abonnees van de Xbox Gaming Pass

Ook deze maand verschijnen er weer een aantal leuke titels die je kunt spelen als je in het bezit bent van een Xbox Gaming Pass. Naast de games die al in het assortiment zijn opgenomen worden er maandelijks nieuwe aan toegevoegd.

Dit zijn de nieuwste Xbox Games:

Death’s Door  – 20 Januari 2022

Hitman Trilogy  – 20 Januari 2022

Pupperazzi  – 20 Januari 2022

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction  – 20 Januari 2022

Windjammers 2 20 Januari 2022

Taiko no Tatsujin: The Drum Master  – 27 Januari 2022

Deze games worden er aan het einde van de maand uitgehaald

Aan het einde van iedereen maand worden er Xbox Games verwijderd uit de collectie van Game Pass houders. Dit doen ze om weer wat meer ruimte te maken voor nieuwe en aankomende games. Op deze manier blijft het ook voor iedereen overzichtelijk, want een te grote keuze is ook weer niet goed.

Cyber Shadow 

Nowhere Prophet 

Xeno Crisis 

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version