Wild Hearts Xbox Series X release 17-02-2023

Vandaag 17-02-2023 is dan eindelijk de Xbox Series X gmae Wild Hearts verschenen. Het is een Xbox Series X release waar vele op zaten te wachten.

In dit spel nemen 3 jagers het op tegen de meest reusachtige fantasy monsters. Deze zijn niet alleen ontzettend krachtig, maar ook nog eens super gaaf weergeven.

Als je de game opstart merk je al meteen dat het een grafisch hoogstandje is. Het uiteindelijke doel is om een reuze tijger te gaan verslaan in teamverband van deze 3 jagers.

Je kunt dit spel alleen spelen, maar ook eventueel samen met maximaal 2 andere vrienden. Onze voorkeur heeft dat wel, want dat geeft toch weer een persoonlijke touch aan de beleving.

Het verhaal van 3 jagers

Wild Hearts is een echte Xbox Series X game waarbij je gaat jagen in een fantasy wereld en het merendeel van de tijd neem je het op tegen grote monsters. De steden en dorpen worden voornamelijk bedreigd door Kemono monsters.

Echter is het is een mysterie waarom zij daar zijn gekomen en wat hun doel is. Zij zijn de meest destructieve monsters en dat vormt een bedreiging voor de hele bevolking.

Gelukkig ben je niet alleen en je kunt het verhaal alleen met 2 jagers die door de computer gespeeld wordt spelen. Maar je kunt er ook voor kiezen om dit met 2 vrienden te spelen.

Gedurende het spel zul je ook op zoek moeten gaan naar items waarmee je weer sterkere wapens kunt maken. Het duurt ook niet lang voordat je ontdekt dat juist de oude wapens van vroeger de meest kracht hebben.

Het is ook wel een beetje een avontuurlijke game, omdat er ook de nodige verkenning nodig is, maar ook zijn er veel dialogen. Je moet dus altijd alert blijven, want in ieder verhaal zit wel weer nuttige informatie.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version