Turtle Beach Recon 50X Xbox Series headset

De Turtle Beach Recon 50X Xbox Series headset is een prachtige headset voor een spot goedkope prijs. Het voordeel is dat het ook nog een headset is die met kabel werkt. Deze kun je gewoon in de Xbox Series controller duwen en direct beginnen met spelen. Je hebt geen last van draadloze modellen waar de accu na een paar uur van leeg is. Ook hoef je hem niet op te laden en dat scheelt dus ook weer op de stroom rekening. De kabel is 1,2 meter en dat is meer als voldoende. Daarnaast heef hij ook nog een handige volumeregelaar zitten op de snoer. Wat wil je nog meer?

Wat zijn de belangrijkste kenmerken?

Er zijn een paar belangrijke kenmerken van de Turtle Beach Recon 50X Xbox Series headset die we met je door gaan nemen. Zo beschikt hij over een handige bediening. Je hoeft het volume niet met een afstandsbediening te regelen, want hiervoor zit een knop op de snoer. Dit is super handig, want zo stel je het snel bij. Daarnaast kun je hiermee ook de microfoon dempen. Dat brengt ons bij het volgende handige kenmerk, je kunt de microfoon buigen. Dit zorgt ervoor dat hij niet te dicht, maar ook niet te ver van je gezicht af zit. Daarnaast kun je hem even makkelijk aan de kant doen als je hem niet gebruikt. Tevens is het een van de meeste lichte Xbox Series Headsets die er is. Je voelt tijdens het gamen bijna niet dat je hem op hebt. Ook de oorschelpen hebben veel aandacht gehad ondanks de lage prijs. Deze zitten namelijk erg prettig ook als je uren achter elkaar aan het gamen bent.

Waar kun je hem kopen ?

De Turtle Beach Recon 50X Xbox Series headset is bijna overal te koop. Dit omdat Turtle Beach een betrouwbaar en betaalbaar merk is.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version