Top 5 Xbox Series game headset

Wij hebben ons best gedaan om de beste headset voor de Xbox Series te vinden. Wij hebben hierbij niet op de prijs gelet, maar juist op de mogelijkheden. Zo vinden wij het belangrijker dat een headset een goede accu heeft, want hier heb je uiteindelijk meer plezier van. Daarnaast kijken wij ook naar de vormgeving en pasvorm. Hij moet immers ook fijn op je hoofd zitten zonder dat hij gaat klemmen. Tevens hebben we ook alleen maar headsets met een microfoon geselecteerd. Dit omdat je anders niet met je vrienden of teamgenoten kunt spreken.

1. Romas GHP 30 – Xbox Series hoofdtelefoon

De Romas GHP 30 is een Xbox Series game headset die door veel gamers gekozen wordt. We zien deze headset ook steeds meer terugkomen op E-sport evenementen en toernooien. Dit komt omdat hij de perfecte pasvorm heeft en je hem urenlang kunt ophebben zonder last te krijgen van een klemmend gevoeld. Daarnaast zweten de meeste mensen met deze headset ook een stuk minder snel. Hij wordt geleverd met een chique oplaadstation waardoor je niet meer hoeft te klungelen met een oplaadkabel. Ook zitten er 3 RGB instellingen op waarmee je de koptelefoon kunt verlichten. Tevens zijn de oorkussens ook nog eens kantelbaar.

2. Astro A50 – Xbox Series Game headset

De Astro A50 was een van de game headset voor de Xbox Series in 2021, maar ook in 2022 wordt deze nog vaak verkocht. Hij heeft een goede accu, want bij normaal gebruik gaat deze ongeveer 15 uur mee. Daarnaast beschikt hij over ingebouwde bediening waarmee je kunt chatten. Je kunt hem opladen met de meegeleverde micro USB kabel van 1 meter. Echter kun je ook een langere variant kopen voor een paar euro bij de Action. Daarnaast heb je ook een base station waar je hem in kunt zetten. Deze beschikt over heldere LED indicatoren waaraan je duidelijk kunt zien hoe vol hij is.

3. Xbox Series game headset

De originele Xbox Series game headset is ook een prima draadloze koptelefoon. Deze is een beetje standaard want als je hem opzet dan zit hij niet zo prettig als de nummers 1 en 2 in ons lijstje. Echter heeft hij wel prachtig Surround Sound (SS) geluid. Daarnaast is de microfoon een stukje korter waardoor hij een stuk prettiger zit en je zeker hoorbaar bent voor je teamgenoten. Wel zijn de oorkussens erg zat wat ook wel fijn is tijdens het gamen.

4. JBL Quantum 400 – Xbox Series hoofdtelefoon

De JBL 400 game headset voor de Xbox Series X is erg breed maar dat is eigenlijk alleen maar fijn. Een ander pluspunt is dat je de microfoon kunt weg buigen. Soms wil je ook gewoon alleen gamen en dan heb je microfoon helemaal niet nodig, Daarnaast kun je hem er zelfs helemaal vanaf halen indien je wilt. Daarnaast beschikt deze microfoon over noise cancceling waardoor je geen achtergrond geluiden hebt. Hierdoor ben je altijd goed te verstaan voor de rest van het team.

5. Kofire UG-05 – Xbox Series game headset

De Kofire UG-05 is een Xbox Series game headset die je al voor minder als 100 euro kunt krijgen bij bol.com. In principe is deze niet alleen voor de Xbox Series X en Series S te gebruiken, maar ook voor andere apparaten. Daarnaast wordt hij geleverd met een bluetooth dongel. Ook deze headset is weer verlicht met LED verlichting, alleen dan een stukje minder als die van Romas. Dit is een bewuste keuze zodat je toch meer in de realtische sfeer blijft.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version