Thrustmaster vlieg stuur voor Xbox Series X

Het Thrustmaster vlieg stuur voor de Xbox Series X is gebaseerd op die van een Boeing. Dit is een echte must have voor de mensen die vaak games spelen op het gebied van vliegen zoals Flying simulator.

Volgens experts is het nagenoeg een echte replica van de Boeing 787. De reden om hem aan te schaffen is toch ook wel echt de bewegingsvrijheid die je hiermee hebt.

Bovendien brengt het ook realisme naar boven, waardoor je de Xbox Series game op een totaal andere manier gaat beleven. Hij is gemaakt van een stalen schaft en dat zorgt ervoor dat hij ook een lange levensduur heeft.

Dit is wel handig, want je kun hem namelijk ook op de PC gebruiken, maar wellicht ook op toekomstige generatie gameconsoles. Hij bezit in totaal ook 35 programmeerbare knoppen die je af kunt stellen op de game die je speelt.

Hierdoor heb je dus ook echt die cockpit ervaring, want daar zitten ook altijd veel toeters en bellen. Daarnaast zitten er ook nog eens 2 schuifregelaren op.

In het stuur zelf zitten mechanische sensoren die ervoor zorgen dat alles wat je doet ook met uiterste precisie gebeurd. Het is een relatief geavanceerd stuur, dus je hebt echt wel meerdere dagen nodig om dit onder de knie te krijgen.

Echter maakt deze uitdaging het juist leuk! Bovendien ben je zo ook al in bepaalde maten voorbereid voor als je later een vliegbrevet wil gaan halen. Gamen kan namelijk ook educatief zijn !

Waarom juist dit model kopen ?

Wij raden iedereen aan om te kiezen voor het vlieg stuur van Thrustmaster de zogenaamde TCA Yoke Boeing. Dit omdat Thrustmaster een merk is wat al jarenlang accesoires voor gameconsoles ontwikkeld.

Bovendien staan zij erom bekend dat ze gaan voor kwaliteit. Dit merk je tijdens het besturen, maar als je hem van binnen zou bekijken dan zie je dit ook.

Er is namelijk voor het grootste deel gebruik gemaakt van een stalen constructie met een plastic omheining. Dit zorgt namelijk voor een langere levensduur.

Bovendien zitten er ook sensoren aan de binnenkant die alles van A tot Z regelen. Dit zorgt ervoor dat je dat echte realistische gevoel krijgt tijdens het gamen!

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version