Wij kunnen je de Thrustmaster T3PM Pedalen echt aanraden in combinatie met een van de Thrustmaster racesturen. Hij is te gebruiken voor de Xbox Series X, Series S, Playstation 4 en 5 en computers. Het fijnste van alles is dat je zelf kunt bepalen of je veel of weinig weerstand wil hebben.

Standaard staat hij gemiddeld, maar je kunt hem ook zwaarder of lichter zetten mocht je dit fijn vinden. Let er alleen wel op dat je bij lichter ook hard remt en gas geeft, dus dat je dan subtieler moet bewegen. Daarnaast is hij te gebruiken los op de grond, maar hij past ook prima in een Playseat.

De unieke technologie

De Thrustmaster T3PM Pedalen beschikken net als vele racesturen van het merk Thrustmaster over H.E.A.R.T technologie. Hierdoor is de gehele ervaring echt realistisch, want je werkt met uiterste preciesie en iedere milimeter beweging heeft effect. Vooral tijdens het optrekken of inhalen voel je dit verschil wel ten op zicht van een Xbox Series X|S controller.

Deze pedalen zijn ook nog eens magnetisch gemaakt waardoor je echt alle moves op seconden kunt perfectioneren. De koppen zijn daarnaast gemaakt van metaal waardoor hij een ook een lange levensduur heeft. Bovendien beschadigd metaal niet zo snel, waardoor hij er altijd goed uit blijft zien.

Hij kan een druk aan tot 200 kilogram, waarmee hij concurrenten weet te overtreffen. Zij hebben vaak maar een draaggewicht rond de 130 kilogram of minder.

Onze menings

Wij hebben de Thrustmaster T3PM pedalen al enige tijd in gebruik en zijn daar erg tevreden over. Dit gebruiken wij samen met het Thrustmaster T248 racestuur, maar er zijn meerdere racesturen die ondersteund worden. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van riemen in de pedalen voel je hem echt op en neer gaan.

Het is echt realistisch dat hij ook best snel weer terug schiet als je hem los laat. Je moet er dus wel even aan wennen om het te balanceren, maar tijdens het racen wil je niets anders. Het maakt de ervaring immers ontzettend realistisch!

Ook qua koppeling is het een hele fijne, want je kunt hem op verschillende standen zetten en dat schakelt een stuk beter als een controller. Ondanks de lage prijs zijn wij dus positief verrast en we kunnen er de komende jaren dus weer tegenaan.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version