The Witcher 3 nu beschikbaar voor de Xbox Series X

The Witcher 3 is al enige tijd digitaal beschikbaar, maar sinds vandaag ook als fysieke game. Het is zeker een aanrader, want er is meer als 100 uur aan content nu al beschikbaar.

Wij verwachten dat er ook nog wat uitbreidingen komen in de loop van de tijd. Maar vooralsnog is nog niet duidelijk wanneer dat zou zijn.

Bij die 100 euro moet je wel de Complete editie kopen van het spel, want de uitbreiding bevat al 50 uur speelplezier. Het is een kleine investering, waarmee je op deze manier de content weer kunt verdubbelen.

Ook zijn er inmiddels alweer nieuwe wapens en andere voorwerpen toegevoegd. Ook hier profiteer je van als je de fysieke editie van deze Xbox Series X game koopt.

Het is ook nog eens allemaal gebaseerd op de Netflix serie die er is. Hetzelfde gebeurd nu met de Last of Us, maar die gaat van game naar serie.

Er zit dus voor de gamer zelf ook ontzettend veel herkenning in. Daarnaast zijn ook de laadtijden optimaal op de Xbox Series X, wat ook bijdraagt aan een betere game ervaring.

Wat kun je verwachten ?

Je kruipt in de rol van een huurmoordenaar in The Witcher 3 en het is jouw taak om het op te nemen tegen de bovennatuurlijke krachten. Jij zelf gaat ook naast de wapens over bijzondere krachten beschikken gaandeweg het spel vordert.

Het leuke aan het spel is dat je de wapens altijd later nog kunt upgraden. Hiermee kun je bijvoorbeeld een beter vizier hebben, maar ook een grotere impact.

Zo kun je het ook opnemen tegen legers van monsters en deze versla je dan met een krachtiger wapen. Daarnaast zijn er ook verschillende steden te ontdekken.

Hier leer je heel van de bevolking kennen en zij kunnen je ook ondersteunen bij de strijd tegen het kwaad. De monsters muteren ook en worden daardoor niet alleen groter, maar ook nog sterker.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version