SteelSeries Arctis Nova Pro – Xbox Series headset

De SteelSeries Arctis Nova Pro is het neusje van de zalm als je kijkt naar de beste Xbox Series Headset. Je kunt hem gebruiken op zowel de Xbox Series S alsmede de Xbox Series X. Het is een headset die beschikt over VSS ook wel bekend als Virtual Surround Sound. Hierdoor hoor je iedere stap die een tegenstander zet, en ook de kleine geruisloze stappen. Dit zorgt ervoor dat je nog beter wordt in jouw favoriete games.

Deze headset is ook gemaakt van duurzame materialen. Zo heb je bijvoorbeeld de stalen hoofdband die onbreekbaar is. Hierdoor kun je hem ook buiten de deur meenemen. Daarnaast zitten de extra dikke oorkussens ook prettig als je langdurig wil gaan gamen.

Het geluid van deze gaming headset is niet te vergelijken met andere omdat het gewoon vele malen helderder is. Bovendien zijn ook de hoge tonen goed te horen, en dat is een techniek waar maar weinig headsets over beschikken.

Tevens kun je deze headset met behulp van de USB kabel verbinden met 2 apparaten tegelijkertijd. Indien je wil schakel je met de fysieke knop direct over naar het andere apparaat. Ook heb je door de ruisonderdrukker geen last van storende geluiden van de buitenwereld. Deze worden namelijk gefilterd denk hierbij aan geluiden zoals toetsaanslagen, wind of auto’s die voorbij rijden.

Wat maakt deze gaming headset zo fijn ?

De SteelSeries Arctis Nova Pro beschikt over een zogenaamd comfortsysteem. Dit wordt niet voor niets comfortmax genoemd. Zo kun je de oorkussens niet alleen in de hoogte verstellen, maar ook kun je ze draaien. Dit zorgt ervoor dat de headset ook echt 100% op je hoofd aansluit. Hierdoor hoor je de geluiden nog beter.

Daarnaast beschikt hij ook over de uniek 3D en 360 graden audio. Dit zorgt ervoor dat je het kraken van een blaadje nog kunt horen. Deze functie gebruik je voornamelijk in shooter games, want daarbij telt iedere zet die je tegenstander doet.

Tevens zit er een equalizer op de headset waarmee je het geluid van teamleden harder en zachter kunt zetten of helemaal dempen. Daarnaast heeft hij ook de IGN award gewonnen van beste high end gaming headset. Het is weliswaar even een investering, maar je krijgt er heel wat voor terug.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version