Speedlink play and charge kit Xbox Series

De Speedlink play and charge kit Xbox Series is een van de meest populaire artikelen die er nu te krijgen is. Het is een extra batterij die je kunt gebruik voor je Xbox Series controller.

Deze accu is sneller vol en je kan met een volle lading ongeveer 8 uur spelen. Dit lijkt kort, maar het is de ideale manier om je andere accu gelijktijdig weer op te gaan laden.

Hierdoor hoef je een game ook niet meer te onderbreken omdat je te maken hebt met een lege accu. Daarnaast kun je ook de accu tijdens het gamen nog verder opladen met de meegeleverde 3 meter kabel.

Tevens is hij speciaal ontwikkeld voor deze console en de reviews liegen er niet om. Er zijn al honderden mensen die dit product succesvol hebben getest en gebruiken.

Waarom dit zo’n goed product is

Wij vinden de Speedlink Pulse X Play and Charge Kit voor de Xbox Series X en S echt een onmisbaar item. Het kopen van batterijen is duur, want de levensduur is niet zo heel goed in de controller.

Bovendien kost dit product nog geen €20,- en toch kun je er jarenlang plezier van hebben. Het is echt een aanvulling om deze of een andere accu als reserve te hebben.

Je zal altijd zien als je net in een spannend of moeilijk level zit dat de controller leeg raakt. Je bent dan zo gefocust dat je eigenlijk niet wil stoppen.

Bovendien kost stroom een heel stuk minder als echte batterijen en dat is dan voor de meeste gamers ook de overweging.

We zien ook veel dat het gebruikt wordt voor de controller van vrienden. Soms komen zij wekenlang niet en dan vergeet je deze nog wel eens op te laden.

Deze kit is dan de ideale manier om toch direct te kunnen gamen met zijn allen!

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version