Scuf instinct pro Xbox Series X controller review

De Scuf Instinct pro Xbox Series X controller is geschikt voor de mensen die veel gamen. Het is een relatief dure Xbox controller, maar bij veelvuldig gebruik is het zeker een investering waard. Deze controller heeft namelijk een stuk betere grip waardoor je vingers meer rusten. Veel mensen krijgen met de standaard controller al na een paar uur gamen last van krampen of zweterige handen. Dit zul je met deze controller niet of nauwelijks meemaken. Daarnaast zijn de knoppen zelf een stuk steviger. Bij een standaard controller kun je nog wel eens per ongeluk een knop indrukken terwijl je dit niet wil. Met deze controllers is de weerstand wat sterker en daardoor gebeurd dit een stuk minder vaak. Het is even wennen met deze controller, maar na verloop van tijd zul je echt merken dat het een stuk fijner gamen is.

Bestel de SCUF controller direct

Een echte PRO controller voor de Xbox Series X

Steeds meer gamers en E-sporters kiezen voor de Scuf Instinct pro Xbox Series X controller. Met deze controller bepaal je zelf de intensiteit van de triggers. Sommige mensen vinden de trillingen niet fijn en dan kun je ze gewoon uitzetten. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dit een stuk beter werkt. Je kunt de knoppen dan wat steviger indrukken, want die trillingen zorgen ervoor dat de knop niet altijd goed ingedrukt raakt op een standaard controller. Daarnaast kun je 3 profielen instellen op deze controller. Handig als je hem gebruikt met meerdere personen in huis. Of wanneer je de controller voor je vrienden gebruikt. Zij kunnen dan altijd met een druk op de knop hun eigen instellingen openen.

Welke functies heeft de Scuf instinct pro?

Nu de Xbox Series X voorraad weer gaat toenemen de komende tijd zijn er al meer mensen die de Scuf Instinct pro controller bestellen. Dit komt omdat ze meteen vanaf het begin gebruik willen maken van alle functies die deze controller biedt.

Een kort overzicht van de mogelijkheden met deze controller:

  • Er zijn 4 peddles die je zelf kunt configureren. Elke peddel kan 4 functies in totaal krijgen, dus dit zijn er 16 over de hele controller gezien.
  • Stel tot wel 3 profielen in met de favoriete knoppen voor verschillende games of voor de instellingen van je vrienden.
  • Anti slip handgreep voor een nog betere grip op de controller
  • Knoppen zijn een stuk steviger, waardoor je ze wat harder in moet drukken. Het is dus verleden tijd dat je per ongeluk een knop indrukt die je actie verpest.
  • Zeer geschikt voor mensen die urenlang gamen of het willen gebruiken tijdens een toernooi of marathon.

Bestel de SCUF controller nu extra voordelig

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version