Release Sniper Elite 5 Xbox Series X|S wederom uitgesteld

Sniper Elite 5 voor de Xbox Series X|S zou als eerste in de Epic games store verschijnen. Echter zitten hier veel haken en ogen aan waardoor de release opnieuw is vertraagd. Gelukkig kunnen de fanatiekelingen onder ons wel het spel al kopen in de winkel. Zo kun je toch alvast genieten van dit prachtige nieuwe avontuur. Ontwikkelaar Rebellion is hier alles behalve blij mee. Zij hebben de fans dan ook een welgemeend excuses aangeboden. Als het goed is moet de game voor iedereen te downloaden zijn een dezer dagen.

Wel verkrijgbaar als fysieke game

Gelukkig is Sniper Elite 5 voor de Xbox Series X|S al wel verkrijgbaar bij de meeste winkels als fysieke game. De laatste dagen zien we op steeds meer plekken dat de deluxe editie wel al uitverkocht is, maar de standaard editie nog niet. Of er nog een nieuwe levering komt van deluxe uitvoering is nog onzeker, maar we staan daar niet raar van te kijken als het wel gebeurd. Fans wachten ook nog tot deze game in de store verschijnt. Vaak is hij dan een stuk goedkoper. Daarnaast zijn er ook gewoon mensen die de Xbox Series S hebben. Deze beschikt niet over een disc lezer en dan ben je dus genoodzaakt om te wachten.

Wat is er allemaal nieuw in deze Xbox Series X|S game

Sniper Elite 5 Xbox Series X|S is een game die gaat over de echte tweede wereldoorlog. Nog nooit is deze zo realistisch nagebootst. Niet alleen de omgevingen lijken perfect, maar ook de aanvallen en het verhaal. Als je altijd al een scherpschutter hebt willen zijn dan is dit de perfecte game daarvoor. Met een goede Xbox Series X controller kun je ook nog een sneller reageren. Voor deze game raden wij zeker de Elite Series controller aan. Je merkt meteen dat deze controller een wereld van verschil geeft.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version