Pop Top Draadloze Nintendo Switch controller

De Pop Top Draadloze Nintendo Switch controller is speciaal ontworpen voor kinderen. Het is een soort van kleiner broertje van de Nintendo Switch Pro controller.

Hij werkt gewoon draadloos via bluetooth en daardoor is het ook niet moeilijk om hem te connecten. Bovendien gaat hij op een volle accu wel tot 16 uur lang mee.

Opladen neemt tevens ook niet veel tijd in beslag. Als hij helemaal leeg is dan kost het hooguit 4 uur om hem volledig op te laden.

Ook het design is goed over nagedacht, want de meeste kinderen zijn er laaiend enthousiast over. Hij beschikt over toetsen die goed in te drukken zijn en dat is het belangrijkste voor hen.

Bovendien kun je ook gebruik maken van een turbo functie. Daarnaast is het ook een groot voordeel dat je de intensiteit van de motor kunt bepalen. Zo bepaal je zelf of de trilsignalen lang, kort, hard of zacht gaan.

Ook de kinderen kunnen profiteren van programmeerbare knoppen aan de achterkant. Vaak laten ze dit door een oudere broer/zus of hun ouders doen.

Voor welke Nintendo Switch games kun je hem gebruiken?

In principe kun je de Pop Top Draadloze Nintendo Switch controller gebruiken voor alle Nintendo Switch games. Echter heb je echt baat aan deze Switch controller als je gaat racen.

Je merkt dan direct de voordelen vooral als je regelmatig moet schakelen en gas geven. Bovendien heeft hij ook een goed bereik en kun je met de home knop de console op afstand bedienen.

Aan de achterkant zitten ook twee handige knoppen die je naar wens kunt instellen. Dit is super handig want hier heb je altijd wel een of meerdere vingers over.

Hij is eventueel ook verkrijgbaar in andere kleurrijke kleuren. Dus voor iedere kleinen is er wel wat te vinden. Qua prijs is en blijft het een koopje.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version