PS5 F1 game wat moet je weten?

Uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar Codemasters hebben F1 2021 voor de PlayStation 5 aangekondigd. De game zal deze zomer uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc en voor het eerst ook voor de PlayStation 5 en de Xbox Series X.

Vanaf vrijdag 16 juli kun je zelf aan de slag met F1 2021. Ten opzichte van de vorige editie, die nog niet voor de PS5 beschikbaar was, zijn er diverse vernieuwingen te melden. Er zijn een aantal nieuwe circuits aan de game toegevoegd, zoals die van Portimão, Imola en Jeddah. In de vorige versie zaten nog een aantal circuits in de game waar helemaal niet op werd gereden en werd er gereden op circuits die niet in de game zaten. Dat is in de nieuwe F1 2021 allemaal verbeterd en zou weer normaal moeten zijn. In de trailer van de game is niet veel van de game zelf te zien, maar kun je al wel de stijl van de game zien.

De PS5-game F1 2021 heeft een verhaalmodus met de naam Braking Point. Deze geeft je een reis van de Formule 2 naar de Formule 1. Je moet hierbij niet alleen presteren op het circuit, maar ook daarbuiten. Devon Butler, die in F1 2019 als personage werd geïntroduceerd, keert ook terug.

Carrièremodus voor twee spelers

De carrièremodus krijgt ook een update. Je kunt deze online spelen om samen met een vriend te gaan strijden. Elke coureur heeft de complete controle over hun hulpmiddelen. Hierdoor kunnen spelers van elk niveau het tegen elkaar opnemen. ‘Mijn Team-modus’ keert ook terug en is het weer mogelijk om split-screen voor twee spelers te kiezen en nek-aan-nek te racen. De laadtijden voor de PS5 zijn aanzienlijk korter en de visuele prestaties zijn drastisch verbeterd.

Je krijgt een nog echtere beleving met ‘Echte seizoensstart’. In de populaire ‘Mijn Team’-carrièremodus kun je je eigen team in 10 jaar naar de top leiden.

F1 2021 voor de PS5 belooft het grootste racespektakel ter wereld te worden met authentieke opstelling van twintig coureurs en tien iconische teams uit het Formule 1 seizoen van 2021.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version