Originele Xbox Series X|S draadloze headset

Ben jij op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige Headset, dan is de Originele Xbox Series X|S draadloze headset een absolute must have. Deze headset kenmerkt zich door het feit dat je kwalitatief hoogwaardig geluid hebt, voor een betaalbare prijs.

Het comfort van deze headset zit hem in het feit dat de oorschelpen zijn voorzien van een zachte bescherming. Ook is het ontwerp niet alleen stijlvol, maar ook tevens licht. Dit ontwerp zorgt ervoor dat de headset prettig zit. Ook is de hoofdband verstelbaar, zodat hij altijd past.

Heb je een Xbox Series X|S, Xbox One of Windows PC, dan kan deze door middel van 3,5 mm jackplug worden gebruikt. Niet voor niets is Microsoft een absolute voorloper als het gaat om kwaliteit hoogwaardige headsets, voor een betaalbare prijs.

Licht ontwerp

Eén van de voordelen van de originele Xbox Series X|S draadloze headset, is het gewicht. Deze headset is ontzettend licht en teven ook flexibel. Ideaal om naar ieder gewenste maat te verstellen.

On-ear controle 

Tijdens het gamen kan het soms zijn dat het geluid iets te hard of juist iets te zacht staat. Met de on-ear controle, kun je middels de knoppen aan je headset zelf het geluid bedienen. Zo zet je het geluid eenvoudig harder of zachter. Ook kun je de microfoon eenvoudig wegdraaien wanneer je deze niet gebruikt.

Compatibel met verschillende apparaten

De originele Xbox Series X|S draadloze headset is compatibel met verschillende apparaten. Zo kun je hem via de 3,5 mm aansluiting in de controller of windows-pc stoppen. 

Zo kun je dus zowel op je console als op je pc zorgeloos genieten van kwalitatief hoogwaardig geluid, voor een betaalbare prijs.

Je gaat helemaal op in je game

Doordat het geluid van deze headset luid en duidelijk is, heb je het gevoel alsof je midden in het spel zit. Deze headset, die high-fidelity Windows Sonic, Dolby Atmos en DTS Headphone:X ruimtelijk geluid en kristalheldere chat in analoge audio ondersteunt. 

Deze bedrade variant beschikt over audio drivers van 40 mm. De bedrading kan voor de één in het nadeel werken, maar wordt vaak gezien als voordeel. 

Met een kabel hoef je namelijk nooit bang te zijn dat je geen batterij meer hebt. Zo kun je dus urenlang zorgeloos gamen, zonder dat je te maken krijgt met een lege accu.

Shop je Xbox Series X|S headset nu online

Deze originele Xbox Series X|S draadloze headset shop je nu eenvoudig online. Vaak heb je hem dan al de volgende dag in huis. 

Dus wil jij een kwalitatief hoogwaardige koptelefoon voor je Xbox, dan is deze een absolute aanrader!

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version