Nintendo Switch voorraad update 28-7

Momenteel zien we weer wat schommelingen in de Nintendo Switch voorraad. Het is vakantie en de mensen die later hun vakantiegeld hebben gekregen bestellen nu ook massal de console. Daarnaast wordt het vaak ook aan kinderen cadeau gedaan in deze periode. Of het nu gewoon voor thuis is of als je bij familie op bezoek bent, je kunt hem overal meer naar toe nemen.

Nog een maandje en dan komt er een nieuwe bundel

Naast de Nintendo Switch voorraad volgen wij natuurlijk ook het laatste nieuws op gebied van bundels. Op 26 Augustus komt bij bol.com de Nintendo Switch bundel met Splatoon 3. De Nintendo Switch OLED heeft een make over die precies bij de game past. Daarnaast ontvang je ook prachtige Joy con controllers in dit thema. Links is paars en met afbeeldingen en rechts is groen met afbeeldingen van Splatoon 3. Het grootste voordeel van de OLED variant is toch wel de verbeterde kwaliteit van het beeld. Dit valt totaal niet te vergelijken met het standaard model. Daarnaast is hij ook een stukje groter. Ook de standaard van de console heeft een upgrade gehad zodat hij niet zomaar om kan vallen. Tevens kun je ook deze console weer aansluiten op de televisie.

Wat verwachten wij voor augustus van de voorraad?

De Nintendo Switch voorraad in Augustus zal blijven schommelen. Dit omdat iedereen andere vakantie weken heeft. Je bent afhankelijk van wanneer je op je vakantie bestemming terecht kunt, maar ook van welke data er bij je werkgever beschikbaar zijn. Vaak wordt er in Januari of Februari al gevraagd om de vakantie data door te geven. Dit om natuurlijk zoveel mogelijk mensen akkoord te kunnen geven. Bovendien heb je dan ook nog niet geboekt en verlies je dus ook geen geld vanwege een annulering of wijziging. Veel mensen zullen de komende tijd een van de Nintendo Switch modellen nog wel blijven kopen. Via onze website heb je altijd een overzicht van de actuele voorraad.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version