Nintendo Switch voorraad update 23-2-23

Ook deze week is er weer niets veranderd aan de Nintendo Switch voorraad. Alle modellen tot de populaire Nintendo Switch OLED aan toe zijn prima leverbaar.

We zien ook een positieve trend ontstaan nog meer Nintendo Switch bundels, maar ook combideals. Hierbij krijg je dan games en accesoires voor een gereduceerd tarief.

Ook zijn er verschillende webwinkels met flinke korting op de Nintendo Switch games deze week. Dit betekend dat je ook meteen een spellencollectie aan kunt leggen.

Wij verwachten de komende tijden ook geen problemen met de levering van de console. Dit omdat we ook zien dat het chiptekort echt aan het afnemen is.

Bovendien zie je ook dat de vraag toch wel aan het afnemen is. Hij verkoopt iets minder, maar nog steeds wel goed voor een console die al ruime tijd beschikbaar is. Kortom Nintendo mag zo goed door blijven gaan!

Hoe ziet de toekomst eruit?

De toekomst voor de Nintendo Switch voorraad ziet er goed uit. Meerdere experts verwachten dat er niet zomaar voorraadproblemen zullen opduiken.

Echter moet daar ook wel een kanttekening bij geplaatst worden. De console is al 5 jaar oud en daarom stappen steeds meer mensen over op de OLED variant.

Deze heeft namelijk een iets groter scherm, maar vooral ook scherpere beelden. Bovendien zijn de kleuren ook echt levendig te noemen.

Het is dus zowel een upgrade alsmede een noodzakelijk goed. Hierdoor kan er zomaar opeens een giga verandering komen in de voorraad.

Echter zijn daarvoor nu nog geen signalen, maja met de nieuwe console krijg je echt wel een verbeterde gamebeleving dus wij sluiten dit niet uit.

Ook houden wij maandelijks de beste aanbiedingen van Nintendo Switch games voor je in de gaten. Tevens doen wij dit ook met de nieuwe games die uitkomen ook wel bekend als releases.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version