Nintendo Switch voorraad update 16 Maart 2023

Het is deze 16 Maart wederom geen spannende Nintendo Switch voorraad update. Hij is namelijk in bijna alle winkels te verkrijgen.

Bovendien zien we ook nog geen nieuwe problemen aankomen. Echter blijven we wel benieuwd naar de verkoopcijfers die binnenkort weer gaan komen.

Als blijkt dat hij beter verkoopt en toch bijna altijd op voorraad is dan is dat ook een goed teken voor de toekomst. Desalniettemin staan we er in ons achterhoofd toch ook wel bij stil dat dit het jaar van upgraden wordt.

Hiermee bedoelen wij dat de mensen die de eerste Nintendo Switch hebben gekocht wellicht allemaal gaan overstappen op de Nintendo Switch OLED. Nintendo voorziet daarin geen problemen, maar wij zijn van het meten is weten.

Volg meer van ons!

Wij houden ons bij Consolekings niet alleen bezig met het volgen van de Nintendo Switch voorraad. Wij zorgen er ook voor dat als er iets uitgevonden wordt jij als een van de eerste op de hoogte bent.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld controllers voor de switch, maar ook voor opladers, kabels en andere hardware. Tevens hebben wij onze focus natuurlijk vooral liggen op de games.

Als er een bijzondere Switch game uit komt dan plaatsen wij hier een uitgebreid blog over. Desalniettemin plaatsen wij ook iedere maand een lijst met releases.

Dit zijn de Switch games die in de betreffende maand nog gaan verschijnen. Met allemaal korte beschrijving zodat je snel weet uit welke games je deze maand weer de keuze hebt.

Ook houden we iedere maand de aanbiedingen in de gaten. Wij plaatsen iedere maand een update met daarin de beste game aanbiedingen voor de Switch.

Waar wij ons in onderscheiden is dat wij niet alleen naar de prijs kijken. Wij kijken vooral naar de content die je ervoor terugkrijgt, want anders is het nog weggegooid geld.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version