Nintendo Switch voorraad 4 Mei 2023

De Nintendo Switch voorraad op 4 Mei 2023 is nog steeds hetzelfde en daarbij zien we ook de komende tijd geen veranderingen komen. Zo nu en dan zie je wel eens even dat een winkel of webshop geen voorraad heeft, maar dit wordt vrij snel opgelost.

Bovendien is ook de Nintendo Switch OLED als console, maar ook als bundel goed te verkrijgen. Dit komt doordat er echt een einde is gekomen aan het chiptekort.

Jarenlang hebben we hier last van gehad omdat tijdens corona ook de lancering van deze console was. Mensen moesten massaal thuiswerken en kochten daar computers en laptops voor waar dezelfde chips in gebruikt worden.

Nu ruim een jaar nadat in Nederland de pandemie tot een einde is gekomen is dat chiptekort er niet meer. Dit zie je eveneens wereldwijd terug.

Ga voor een leuke bundel

Naast de Nintendo Switch voorraad kunnen we je ook echt adviseren om voor een bundel te kiezen. Of je nu in de transitite periode zit dat je de tweede generatie console nodig hebt of dat je hem voor het eerst koopt.

Deze 3 bundels zijn op dit moment erg populair :

1. Nintendo Switch OLED Pokemon Editie

De speciale Nintendo Switch OLED Pokemon is maar beperkt verkrijgbaar. Scoor hem dus snel, voordat je achter het net vist.

In deze bundel is zowel de Nintendo Switch alsmede de Joy Con controllers voorzien van een unieke Pokemon print. Hij is ontworpen in de stijl van Pokemon Scarlet en Violet, maar de game moet je er nog wel los bij bestellen.

2. Nintendo Switch Familie bundel

Bij Coolblue heb je de “normale” Nintendo Switch familie bundel. Hierbij zit een mooie set met rood blauwe controllers voor de Nintendo Switch.

Daarnaast ontvang je ook de game Mario Party. Dit is dan ook de reden dat het een familiebundel wordt genoemd omdat deze game voor alle leeftijden is.

3. Nintendo Switch Lite Animal Crossing

Bij deze bundel profiteer je van een leuke prijs voor de Nintendo Switch Lite rose en de game Animal Crossing New Horizons.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version