Nintendo Switch voorraad 3 November

De Nintendo Switch voorraad is naar onze mening flink gevuld. We zien namelijk geen tekorten meer en als er al eens een model is uitverkocht dan wordt dit snel aangevuld. Zelfs het o zo populaire OLED model is goed op voorraad de afgelopen weken.

Het leuke aan deze console is dat je hem niet alleen als handheld kunt gebruiken maar ook aan kunt sluiten op de televisie. Echter kan dit niet met de goedkopere Nintendo Switch Lite. Je kunt ook best veel games spelen op de televisie samen met je vrienden. Soms zelfs in splitscreen zodat je het tegen elkaar kunt opnemen.

Wij verwachten echter wel dat de komende tijd spannend gaat worden als het om de voorraad gaat. Dit omdat niet alleen black friday en Cyber Monday voor de deur staan, maar vooral vanwege de feestdagen. Het is een betaalbare console die dan vaak cadeau wordt gedaan.

Wat vind je nog meer bij ons?

Naast de Nintendo Switch voorraad kun je bij ons voor nog veel meer terecht. Met regelmaat schrijven wij namelijk een goede review over de games zodat je ook weet wat je gaat kopen. Daarnaast doen wij met regelmaat onderzoek naar de leukste aanbiedingen. Dit doen we meerdere keren per week zodat je geen koopjes meer gaat missen.

Ook accesoires zijn natuurlijk belangrijk bij de Nintendo switch. Zo heb je de prachtige PRO controller die ook wel op de gamecube controller lijkt. Deze controller is ideaal om te gebruiken bij races en gevechten en daarmee zet je dan ook betere prestaties neer. Natuurlijk is de joy con controller natuurlijk ook onmisbaar voor bijvoorbeeld sport en kinder games.

Iedere maand komen er ook veel Switch spellen uit. Dit vatten wij samen in een release lijst zodat je alvast een eerste indruk hebt van deze games. Je wil immers weten wat je gaat of moet kopen voor jezelf, maar ook voor een ander.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version