Nintendo Switch racestuur top 5

Veel mensen weten dit niet, maar ook voor de Nintendo Switch heb je een racestuur en daarom hebben wij hier een top 5 van samengesteld. Er zijn namelijk voldoende racegames die je kunt bedienen met de joy con controllers, maar racesturen zijn in zijn algemeen veel fijner qua besturing. Daarnaast is het ook net of je echt achter het stuur is, dus ook de beleving is anders.

Dit is onze top 5 van racesturen:

1. FR-TEC Suzuka ELITE
2.Subsonic Superdrive SV200
3.Hori Mario Kart
4. NanoRS
5. Hori MarioKart 8 Deluxe

1. FR-TEC Suzuka ELITE – Nintendo Switch racestuur

Het FR TEC Suzuka Elite racestuur voor de Nintendo Switch beschikt over veel knoppen waardoor het bedienen heel soepel gaat. Er zit zelfs een elektromagnetische sensor in waarmee je nog meer controle over het stuur hebt en je betere prestaties gaat leveren. Daarnaast zitten er handige flippers aan de achterkant waarmee je bijvoorbeeld snel kunt schakelen of remmen. Eventueel is dit stuur zelfs te gebruiken voor de Xbox Series X of Playstation 5. Naast het racestuur zit er ook een pedaleert en schakelpook bij. Kortom alles wat je in normale auto ook hebt.

2.Subsonic Superdrive SV200 – Gaming racestuur

Een van de betaalbaarste en fijnste racesturen voor de Nintendo Switch is het Subsonic racestuur. Je kunt een aantal knoppen van het stuur zelf programmeren, waardoor jij ook bepaald welke actie deze door moeten geven. De gevoeligheid van het stuur is ook aan te passen met 3 verschillende standen. Je bepaald dus zelf of hij licht, normaal of zwaar bestuurd moet gaan worden. Daarnaast krijg je ook hier weer een pedalen set bij voor het gas geven en remmen tijdens Nintendo Switch Games. Met de zuignappen kun je ze ook nog eens vastmaken op een tafel of bureau. Hierdoor gaat het stuur niet alle kanten opschuiven wanneer je heel intensief aan het games bent.

3.Hori Mario Kart – Nintendo Switch racestuur

Er is een speciaal racestuur gemaakt voor de Nintendo Switch in het thema van Mario Kart. De schakelpedalen zitten op het stuur zelf waardoor je geen aparte pedalen set nodig hebt. Met de hold button kun je tijdens het spelen van Mario kart ook items vasthouden. Tevens word er ook bij dit racestuur een zuignappen set geleverd waarmee je hem stabiel kunt bevestigen op gladde ondergronden. Eventueel kun je dit stuur ook gebruiken voor een van de andere racegames die zijn verschenen voor de Nintendo Switch. Het stuur is officieel erkend door Nintendo waardoor je ook zeker bent van een goede kwaliteit.

4. NanoRS – Nintendo Switch racestuur

Het NanoRS racestuur voor de Nintendo Switch is een van de meest uitgebreide racesturen die er op de markt is. Hij beschikt naast actie buttons op het stuur ook over enkele knoppen aan de linkerkant en aan de rechterkant vind je een joystick die je kunt gebruiken voor het schakelen. Daarnaast zit er ook een pedalen set bij en daarom wordt dit ook als een van de meest complete racesturen voor simulatie en racegames gezien. Je hebt daarnaast ook veel bewegingsvrijheid. En je kunt hem ook gebruiken voor andere  consoles zoals de Xbox Series S, X en Playstation 5.

5. Hori MarioKart 8 Deluxe – Gaming racestuur

Als je niet een compleet racestuur wil voor de Nintendo Switch dan heeft Hori een oplossing bedacht. Zij hebben namelijk een stuurhoes ontwikkeld waarmee je jouw Joy Con controller kunt omtoveren tot een racestuur. Natuurlijk hebben ze hier wel het Mario Kart 8 Deluxe thema aan gegeven zodat hij er ook mooi uitziet. Hiervoor hebben ze gebruik gemaakt van rubber wat soepel te bewegen is. Daarnaast is dit een licht materiaal waardoor je ook minder snel kramp in je armen krijgt. Ook dit product is officieel erkend door Nintendo.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version