Nintendo Switch race games

Er zijn verschillende Nintendo Switch race games. De meest populaire game is Mario Kart 8 Deluxe. Deze game is gebaseerd op een fantasierijke wereld en kinderen vanaf 3 jaar kunnen deze al spelen. Op de Nintendo Switch kunnen 2 spelers tegelijk het tegen maximaal 10 andere spelers opnemen. Je kunt hierbij verschillende karakters spelen zoals Mario of Luigi, maar ook kun je zelf je eigen racewagen uitkiezen.

Een andere populaire game is Mario Kart Home Circuit. Hierbij kun je met 3 vrienden tegen elkaar spelen vanaf de bank. Er zijn verschillende omgevingen te vinden door de game heen waardoor je altijd een uitdaging hebt. Deze kun je ook oefenen wanneer je vrienden er niet zijn met de vrije loop. Hierdoor ben je goed voorbereid en weet je precies hoe je de race kunt uitspelen. Daarnaast zijn er verschillende voorwerpen waarmee je nog sneller tijden kunt rijden of een tegenstander kunt uitschakelen.

Welke Nintendo Switch race games zijn er op de markt?

Er zijn verschillende populaire race games te verkrijgen voor de Nintendo Switch. Onder de kinderen zijn vooral de titels van Mario kart en Hot wheels populair. Voor de jongeren vanaf 7 jaar is het aan te raden om Need For Speed Hot Pursuit aan te schaffen. Hierbij kun je naast racen ook criminele oppakken in een super deluxe politiewagen. Naarmate het spel vordert kan je steeds meer wagens, wapens en andere apparatuur kunnen ontgrendelen. Deze kunnen je helpen bij het sneller uitspelen van deze game.

Met de game GRID 3 Autosport kun je zelf een echte racer worden zoals bijvoorbeeld Max Verstappen. Hierbij kun je zelf bepalen of je voor makkelijk, gemiddeld of moeilijk gaat wanneer je een uitdaging wil doen. Naast het racen kun je ook de tuning van je auto doen. Hierbij kun je niet alleen kleuren vervangen, maar ook kiezen voor betere onderdelen.

Wat maakt deze games uniek?

Alle Nintendo Switch race games hebben ieder hun unieke eigenschappen. Zo zijn er de spellen van Mario Kart die zich vooral richten op de allerjongste. Echter zijn dit ook weer de games die je met heel de familie kunt spelen. Hiervoor is het niet nodig dat je al teveel technische skills hebt. Ideaal dus voor op een regenachtig dag.

Ook heb je games zoals die van GRID die zich weer richten op een totaal andere doelgroep. Deze zijn geschikt voor de gamers die graag een Nintendo Switch game willen met wat meer uitdaging. Zo is het mogelijk om zelf de moeilijkheid te kiezen, maar ook kun je jouw prestaties oefenen om nieuwe records neer te zetten. Tevens kun je ook zelf bepalen hoe de auto eruit gaat zien en welke onderdelen er in moeten zitten. In deze games zit ook meer diversiteit qua circuits. Denk hierbij aan smalle banen en bochten waar je doorheen moet zien te komen tot aan agressieve racers.

De populariteit van Nintendo Switch race games

Voor de Nintendo Switch zijn er inmiddels meer dan 300 race games. Het verschil zit hem natuurlijk in de prijs, maar ook in de mogelijkheden van de games. Zo heb je speciale games voor de allerkleinste waarbij er geen geweld plaatsvindt. Daarnaast heb je ook games zoals GTA waarbij er wel geweld plaatsvindt. Hierin is het mogelijk om mensen met wapens te lijf te gaan en jezelf  in het criminele circuit te begeven. Hierbij ligt de focus niet alleen op het racen, maar ook op de activiteiten daaromheen. Tevens zijn er games waarbij tekenfilm karakter voorkomen zoals Garfield of Hot Wheels. Daarnaast zijn er verschillende games die zich op de racewagens richten uit de Formule 1. Dit zijn nog snellere wagens en geven een unieke speelbeleving.

Dit zijn de populairste Nintendo Switch race games

De populairste Nintendo Switch race games zijn Mario Kart 8 Deluxe die vooral door de jonge mensen wordt gespeeld. Ook Fast RMX doet het goed volgens de gamers. Dit is een unieke Nintendo Switch game waarbij je zwevend kunt racen met prachtige graphics. Het is een beetje gericht op de toekomst en hoe het rijden er dan uit gaat zien. Dan heb je ook nog de retro game SEGA AGES Out Run. En natuurlijk nog veel meer games  die wij nog eens stevig onder de loep gaan nemen.

Voor wie zijn deze games aan te raden?

De Nintendo Switch race games zijn voor elke leeftijdsgroep. Er is een grote diversiteit in games waardoor je altijd wel iets kunt vinden wat bij je past. Vaak bestaat het vooroordeel dat de games alleen voor mannen zijn, maar vandaag de dag racen de vrouwen ook fanatiek. Je hebt ze van echte familiespellen of multiplayer spellen tot aan complete verhaallijnen die je vrij kunt spelen naarmate je het spel vordert. Ook zijn er diverse spellen van andere consoles die binnenkort op de Nintendo Switch uitkomen. Houd hiervoor ons blog goed in de gaten.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version