Nintendo Switch Oled kopen

Je kunt de Nintendo Switch Oled op steeds meer plekken kopen. Het grootste voordeel van deze console is dat hij een iets groter scherm heeft als zijn voorganger. Met het 7 inch Oled scherm is het net een tablet met intense kleuren. Daarnaast zijn er veel winkels die met regelmaat een actie houden. Zo kun je bijvoorbeeld de Nintendo Switch Oled console kopen met 1 of meerdere accessoires voor een gereduceerde prijs. Tevens zijn er ook leuke speciale edities zoals Mario Kart 8 Deluxe. Deze set is voorzien van extra controllers waardoor de speelbeleving nog beter is. Daarnaast heb je dit dure Nintendo Switch spel dan ook voor een scherpe prijs er meteen bij. Vaak is dit goedkoper als het kopen van losse accessoires en games. Op deze manier kunnen de game dagen meteen beginnen bij thuiskomst.

Waar kun je de Nintendo Switch Oled kopen?

Je kunt de Nintendo Switch Oled kopen bij bijvoorbeeld een gamewinkel zoals Game Mania. Echter zijn er ook warenhuizen zoals Mediamarkt of Coolblue die deze gameconsole verkopen. Tevens kun je hem vaak ook kopen bij de grotere speelgoedzaken verspreid door het land. Ook zijn er veel online adressen zoals Bol.com en Nedgame.nl. Het is verstandig om het internet goed in de gaten te houden voordat je de Nintendo Switch Oled gaat kopen. Je weet dan precies waar je de beste aanbieding kunt krijgen. Ook wij houden jou op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Nintendo Switch acties en aanbiedingen.

De belangrijkste nieuwe functies

Veel mensen gaan de Nintendo Switch Oled kopen vanwege het feit dat de opslagcapaciteit van 32 GB naar 64 GB is gegaan. Op deze manier kunnen er nog meer spellen op de console worden opgeslagen. Tevens is de Nintendo Switch ook voorzien van een LAN verbinding. Op deze manier kun je online spelen zonder vertragingen. Een vaste Lan verbinding is vaak sneller als de WIFI. Ook is hij iets zwaarder door de betere houder, maar dit zorgt ook voor een goede stevigheid. Daarnaast kun je ook nog het geheugen uitbreiden met een SD kaart van Nintendo die te verkrijgen zijn tot 128 GB. Je kunt de Switch ook aansluiten op de televisie door middel van een HDMI kabel. Tevens is het ook mogelijk om spelgegevens te delen tussen 2 of meer Nintendo Switch gameconsoles.

Welke accessoires kun je bij de Nintendo Switch Oled kopen

Je kunt diverse accessoires kopen voor de Nintendo Switch Oled. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de joy con controller in neutrale en neon kleuren te kopen. Tevens kun je een klassieke controller kopen voor een nog betere spelbeleving. Ook kun je een Nintendo Switch beschermhoes kopen voor hem mee te nemen naar andere locaties. Ook kun je losse polsbandjes bestellen voor de joy con controller waarmee je een nog betere grip hebt. Tevens heb je ook een oplaadbare pro controller waardoor je niet meer afhankelijk bent van batterijen.

Vanaf wanneer kun je de Nintendo Switch Oled kopen?

De Nintendo Switch Oled kun je nu al kopen bij de grotere webwinkels zoals Bol.com, Coolblue en Mediamarkt. De prijzen variëren tussen de 359 en 499 euro. De duurdere varianten zijn vaak voorzien van een game en extra accessoires. Deze koop je dan als een pakket tegen een voordeligere prijs. Tevens zijn er soms ook acties dat je de console kunt kopen met 1 game tegen de adviesprijs. Het is dus verstandig om dit in de gaten te houden zodat je nooit meer teveel betaald.

Dit zijn de populairste games

Op dit moment zijn Pokemon Shield en Sword de populairste games die je voor de Nintendo Switch Oled kunt kopen. Deze zijn gebaseerd op de succesvolle games Diamond en Pearl. Animal Crossing is ook zo’n game die weer helemaal terug van weggeweest is. Natuurlijk zijn er ook klassiekers die weer langzaamaan terugkomen. Denk hierbij aan Zelda Links Awakening. Deze game werd ook al op de eerste spelconsoles van Nintendo gespeeld. Ook kun je gratis Tetris 99 bestellen. Dit denkspel is al tientallen jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Ook zijn er diverse titels van Super Mario zoals Mario Kart of Odyssey, Tevens is het ook mogelijk om gratis Fortnite te installeren via de Nintendo E shop.

De Nintendo Switch Oled bundel kopen

Vaak is het ook mogelijk om de Nintendo Switch Oled in Combinatie met een game zoals Mario kart 8 deluxe te kopen. Hierbij krijg je dan vaak ook een beschermhoes zodat je de Nintendo Switch overal mee naartoe kunt nemen. Soms zit er dan ook een oplaadbare controller bij met bijbehorende laadkabel. Tevens heeft de console meestal een extra grote accu waardoor je nog langer kunt gamen. En soms wordt hij gemaakt in het design van de game. Hou de website van Consolekings hiervoor in de gaten.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version