Nintendo Switch Oled beschermhoes

De standaard variant van de Nintendo Switch Oled beschermhoes kost €29,99 maar dat is het zeker wel waard. Op deze manier kun je de gameconsole overal mee naar toe nemen. Ook is je Nintendo Switch OLED goed beschermd door de hardcover die gebruikt wordt voor de meeste hoezen. Ook is deze aan de binnenkant gestoffeerd waarmee hij een extra bescherming biedt tegen bijvoorbeeld krassen. Daarnaast krijg je bij de originele Nintendo Switch opberghoes ook nog eens een gratis screen protector. Ook zit er soms verschil in het gewicht. Dit is vaak te wijten aan de extra bescherming die een fabrikant wil bieden aan de gebruikers. Het is een kleine investering om zuinig met je console om te gaan.

Welke soorten Nintendo Switch Oled beschermhoes heb je ?

Je hebt verschillende soorten van de Nintendo Switch Oled beschermhoes. Zo is de standaard variant geschikt voor het vervoeren van de console. Daarnaast zijn er ook modellen waarbij je ruimte hebt voor de kabels. Tevens zijn er ook nog uitgebreidere modellen waarbij je 2 controllers mee kunt nemen. Natuurlijk wil je ook een aantal spellen mee kunnen nemen. Daarom zijn er ook hoezen waarin je tot wel 18 Nintendo Switch games kunt opbergen.

Soms zit er zelfs een draagriem bij waarmee je hem om je nek kunt hangen of makkelijk uit de rugzak kunt halen. Tevens is er soms ook nog ruimte voor de HDMI kabel waarmee je hem op de televisie aan kunt sluiten. Of oortjes waarmee je bijvoorbeeld naar het geluid van de game kunt luisteren. Soms zit er nog een extra vak in voor de classic controller die steeds meer mensen tijdens het gamen gebruiken.

Wat zijn de voordelen hiervan?

Het grootste voordeel van de Nintendo Switch Oled beschermhoes is de bescherming die hij biedt. Daarnaast kun je hem ook makkelijk meenemen wanneer je gaat logeren bij vrienden of familie. Tevens kun je hem ook veilig opbergen in de auto op deze manier. Daarnaast kun je hem ook goed inpakken om hem tijdens de vakantie te gaan gebruiken. Vaak kun je alles inclusief kabels, games en controllers kwijt in deze hoezen. Zo kun je hem gewoon op je vakantie of logeer adres direct op de TV aansluiten. Natuurlijk kun je ook gewoon de console vanuit de hand bedienen. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en speciale designs zoals die van Mario Bros. Het is een item wat van jong tot oud gebruikt kan worden voor het veilig vervoeren van de console.

De functies van een Nintendo Switch Oled beschermhoes

De belangrijkste functie van een Nintendo Switch Oled beschermhoes is dat je console niet beschadigd. Echter wordt het ook veel gebruikt om de console in op te bergen zodat het opgeruimd is. Dit kun je thuis ook doen en dan bijvoorbeeld in de kast leggen. Tevens kun je hem zo ook meenemen naar opa en oma. Daarnaast is het mogelijk om alles netjes en geordend te houden. Je zou kunnen kiezen voor een beschermhoes met ruimte voor de games. Zo heb je geen overtollige doosjes in huis en liggen alle games op 1 plek. Op deze manier is niet alleen netter, maar je bespaard ook nog eens een hoop ruimte.

Waarom de Nintendo Switch Oled beschermhoes zo handig is

De Nintendo Switch Oled beschermhoes is handig voor het meenemen van de console. Je kunt hem stevig verpakken en soms ook nog eens met klittenband vast maken. Op deze manier kun je hem niet alleen op vakantie meenemen, maar ook wanneer je op bezoek gaat bij vriendjes of vriendinnetjes. Tevens zijn er modellen waar meerdere controllers in passen. Op deze manier kunnen andere mensen ook nog meespelen. De grootste beschermhoes kun je 3 joy con controllers en 1 classic controller in kwijt. Op deze manier kun je ook buiten de deur afwisselen van game. Sommige games spelen gewoon fijner met de klassieke controller.

Wie gebruiken deze hoes?

Alle gamers die spelen op de Nintendo Switch kunnen de Nintendo Switch Oled beschermhoes gebruiken. Echter zie je wel in de praktijk dat vooral kinderen op deze console spelen. Vaak zijn zij wat lomper waardoor het belangrijk is dat de kostbare console zo goed mogelijk verpakken. Omdat zij ook vaak buiten de deur willen spelen met de console is het belangrijk dat hij goed beschermd is. Daarnaast willen zij ook zoveel mogelijk spellen mee kunnen nemen. Op deze manier is er ook geen stress wanneer ze een weekend weg zijn.

Waar kun je hem kopen?

Bij de meeste gamewinkels kun je deze beschermhoes kopen. Daarnaast is hij ook te verkrijgen bij de grote elektronica winkels zoals bol.com, Mediamarkt en Coolblue. Natuurlijk kun je ook het internet afspeuren naar een aanbieding voor de Nintendo Switch Oled beschermhoes. Op deze manier betaal je nooit teveel voor deze accessoires en houd je genoeg geld over voor spelletjes.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version