Nintendo Switch Lite games

Inmiddels zijn er al meer als 150 Nintendo Switch lite games. Je kunt voor iedere leeftijd voldoende games vinden net als bij het assortiment van Playstation of Xbox. In dit blog vindt je enkele populaire titels. Denk hierbij aan de echte klassiekers van Super Mario, maar ook nieuwe Super Mario games. Daarnaast zijn er ook verschillende Pokemon titels die gespeeld worden door jong en oud. Voor de echte sport fans zijn er ook games zoals Fifa, NHL en nog veel meer. Het hele assortiment kun je ontdekken in de webshop van Nintendo, maar ook op Bol.com. Coolblue en bij Wehkamp.

De top 3 Nintendo Switch Lite games

Als we gaan kijken naar de Nintendo Switch Lite games die het beste worden gewaardeerd dan komen daar 3 titels uit :

1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild :
Deze RPG game zit boordevol met actie en avontuur. Je behendigheid wordt goed op de proef gesteld naarmate je verder in de game komt. Deze game speelt zich 100 jaar na dato af en je zult zien dat er veel verwoest is. Ontdek alle unieke bezienswaardigheden en vecht voor je koninkrijk. Continue ben je bezig met het aantal wapens uit te breiden. Tijdens de game zul je merken dat je regelmatige nieuwe wapens nodig hebt of dat je deze moet repareren.

2. Fifa 22:
Fifa 22 heeft het roer helemaal omgegooid. Het is namelijk nu ook mogelijk om spelers uit eerdere seizoenen aan je team toe te voegen. Er zijn 30 competities waar je aan kunt deelnemen en je kunt kiezen uit meer als 17.000 spelers wereldwijd. Daarnaast hebben de diverse leagues ook een metamorfose gekregen. Ook kun je met vrienden oefenwedstrijden spelen of deelnemen aan internationale games. Ook zijn er diverse dames voetbalteams toegevoegd aan de game.

3. Mario Kart 8 Deluxe:
Race met je favoriete Mario karakters op ruim 48 circuits. Deze deluxe editie biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit maar liefst 42 coureurs. Je kunt zelfs een gouden Mario verdienen door alle races in de 200cc competitie te winnen. Ook deze game kun je online met andere mensen of vrienden spelen.

Fifa 22 spelen op een Nintendo Switch

Fifa 22 is een van de populairste games voor de Nintendo Switch Lite. In deze voetbalgame kun je naast het spelen van een competitie ook de vaardigheden van spelers verbeteren. Met de legacy edition kun je namelijk op bepaalde onderdelen trainen. Daarnaast kun je ook zelf toernooien maken om online met andere spelers te doen, maar ook kun je kiezen voor een van de UEFA toernooien. Tijdens je carrière zie je ook precies waar je bent en wat je prestaties zijn. Als je online speelt kunnen je tegenstanders dit ook zien. Daarnaast moet je ook manager taken uitvoeren naast het voetballen. Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van spelers, maar ook het vinden van sponsoren is een onderdeel van deze game. Alles is grafisch in een nieuw jasje gegoten en wordt positief ervaren door de mensen.

Mario games die je kunt krijgen voor de Nintendo Switch Lite

Er zijn natuurlijk ook verschillende games die gemaakt zijn voor de Nintendo Switch Lite op basis van de avonturen van Super Mario en Luigi. Hieronder vindt je een overzicht van een aantal titels:

1. Mario Kart 8 Deluxe:
Mario Kart 8 Deluxe is een game die je kunt spelen in 5 snelheidsklassen waarbij de 200CC klasse de meest gekozen variant is. Wanneer je de 200CC voltooid hebt zul je een gouden Super Mario karakter en auto otnvangen. Er zijn verschillende nieuwe voertuigen toegevoegd aan de game waarmee je kunt racen. Dit kan het makkelijker, maar ook veel moeilijker te maken. Een beetje uitdaging hoort nu eenmaal bij een leuke NS game.

2. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury 
Na 35 succesvolle Mario jaren is het weer tijd voor een nieuwe game. Mario kent verschillende gedaantes, maar de kattengedaante is nieuw in deze game. Ga de strijd aan met Bowser door te rennen springen en natuurlijk aan te vallen. Je kunt ook coop missies spelen samen met je vrienden of gamers die online zijn. Wanneer je hiervoor kiest gaat er een geheel nieuwe wereld open.

3.Super Mario Odyssey :
Deze game gaat net wat anders als dat je van Super Mario gewend bent. Hierbij kun je namelijk je eigen kostuum kiezen zodat je een eigen 3D karakter hebt wat bij jou past. Je kunt niet alleen door de omgeving lopen, maar er zijn ook verschillende gedeeltes waar je even lekker met de auto kunt racen. Een van de belangrijkste nieuwe locaties is New Donk City. Deze game kun je al vanaf jonge leeftijd spelen want er komt maar weinig geweld in voor.

Begeef jezelf in een andere wereld met Minecraft

Minecraft is in 2011 al ontstaan, maar hij is in een geheel nieuwe grafische wereld ook uitgebracht als Nintendo Switch Lite games. Je hebt onder meer toegang tot nieuwe content in de Marketplace. Het is een cross platform game die op verschillende consoles waaronder de Nintendo Switch Lite gespeeld kan worden. Je kunt je hele eigen wereld bouwen van simpele hutten tot grote gebouwen of kastelen. Natuurlijk moet dit land ook beschermd worden en daarvoor zijn er veel wapens te vinden. Tevens moet je ook je eigen grondstoffen delven, maar dit kun je ook in de survivalstand doen. Het is een game die je creatieve brein prikkelt en waar bijna niets onmogelijk is.

Pokemon Nintendo Switch games kopen

Natuurlijk mogen de Pokemon games ook niet ontbreken aan de Nintendo Switch Lite. Dit is dan ook de reden dat ze enkele games al uitgegeven hebben voor deze console zoals:

Pokémon Brilliant Diamond /Pokémon Shining Pearl :
Misschien dat je deze game al kent omdat je hem op andere consoles hebt gespeeld. Het verhaal begint in Sinnoh, maar de beleving op een Nintendo Switch Lite is vele malen anders. Er zijn verschillende steden waar je spelender wijs verschillende opdrachten moet voltooien om verder te komen in het spel. Daarnaast moet je natuurlijk ook altijd je team Pokemons blijven trainen zodat je de allerbeste Pokemontrainer wordt. Versla alle Gyms en daag uiteindelijk de Elite four uit voor een gevecht. Wanneer je deze verslagen hebt zal de champion/ rivaal verschijnen en hij of zij is nog nooit zo sterk geweest. Als je hem of haar ook hebt verslagen dan pas heb je de game uitgespeeld. Maar je kunt er ook voor kiezen om de Pokedex vol te krijgen zodat je nog meer beloningen kunt vrijspelen. Het is een game die je oneindig lang kan spelen wanneer je daar zin in hebt.

Pokemon Legends – Arceus:
Deze game moet zal eind Januari verschijnen voor de Nintendo Switch Lite. Je kunt hem wel al pre-orderen zodat je ook de unieke Garchomp Kimono Set  krijgt. Dit is een exclusieve outfit die je maar tot 16 mei 2022 kunt krijgen. Je gaat terug in de tijd nog voor Pokemon Diamond/Pearl. Het verhaal speelt zich in het verleden van Sinnoh af. Je gaat zelfs zover terug in de tijd dat er nog geen trainers, gymleaders en Pokemon League waren. Het vangen van Pokemons zal ook op een andere manier gebeuren, waardoor het spel meer uitdaging krijgt als ooit tevoren.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version