Nintendo Switch, Lite en OLED voorraad update 5 Mei

Bevrijdingsdag 5 mei en we werken gewoon weer door bij Consolekings.nl en hebben een Nintendo Switch, Lite en OLED voorraad update. Op dit moment is de Nintendo Switch OLED weer op veel plekken uitverkocht. Ondanks dat we de afgelopen tijd weer wat meer voorraad zagen is het in de Mei vakantie toch weer een heel stuk anders gelopen. Zo zie je maar weer, wij hebben ook geen glazen bol of zesde zintuig zodat we dit kunnen voorspellen. In de vakanties worden consoles over het algemeen een stuk meer verkocht. Dit is niet alleen omdat mensen de tijd hebben om met kinderen hiervoor de deur uit te  gaan. Maar ook andere familieleden die wellicht oppassen willen de kinderen lekker kunnen verwennen. De andere modellen van de Nintendo Switch zijn bij de meeste winkels wel te verkrijgen.

Hoe blijf ik op de hoogte van de voorraad?

Je kunt verschillende dingen doen om op de hoogte te blijven van de Nintendo Switch, Lite en OLED voorraad. Zo kun je bij webwinkels zoals Coolblue en Bol.com jezelf inschrijven op de nieuwsbrief van een bepaald artikel. Je wordt dan via de mail op de hoogte gesteld als er weer een nieuwe voorraad verschenen is. In de meeste gevallen moet je er wel snel bij zijn, want anno 2022 blijven alle consoles razendsnel verkopen. Daarnaast zijn er ook prijsvragen en acties op het internet te vinden waarbij je een console kunt winnen. Ook zijn er lotingen waarbij iedereen een eerlijke kans maakt op de console. En natuurlijk is het verstandig om onze website in de gaten te houden. Wij kijken meerdere keren per dag de cijfers na en geven een update als er een voorraad is. Wij hebben verschillende bronnen en kanalen die wij hiervoor volgen.

Nintendo Switch bundel kopen

Naast de Nintendo Switch, Lite en OLED voorraad houden wij nog veel meer voor je in de gaten. We houden je ook op de hoogte van de leukste accessoires en gadgets die je voor deze console kunt krijgen. Daarnaast zijn er ook verschillende bundels te verkrijgen zodat je meteen kunt beginnen met gamen!

Bundel 1 :
– Nintendo Switch Rood/Blauw: Dit gaat om het nieuwe model met een verbeterde levensduur voor de accu
– Extra Joy con controllers links en rechts in de kleuren blauw en rood
– Nintendo Switch Game : Super Mario party een game die geschikt is voor het hele gezin

Bundel 2:
– Nintendo Switch Lite grijs: Het model van de Nintendo Switch die je overal mee naar toe kunt nemen
– Opberghoes voor de Nintendo Switch Lite. Hiermee kun je verschillende Nintendo Switch games en kabels meenemen.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version