Nintendo Switch Lite cases

Met Nintendo Switch Lite case biedt je een optimale bescherming voor je console. Daarnaast hebben sommige cases ook nog eens een handige opbergruimte voor games, accessoires en kabels. Op deze manier verklein je ook het risico op schade. Ook wanner je smetvrees hebt kan dit handig zijn, want je beschermt hem namelijk ook tegen vuil van buitenaf. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook zijn er limited editions van de populairste games.

BigBen is de grootste aanbieder op dit gebied en heeft cases van bijvoorbeeld Super Mario, Zelda en nog veel meer games. De standaard varianten zijn ook nog eens licht in gewicht waardoor je amper merkt dat er een hoes omheen zit. Natuurlijk zijn er ook hardcover varianten, maar die wegen voor de meeste mensen net iets te zwaar. Vaak zit er een handvat aan de bovenkant waarmee je hem makkelijk beet kan pakken. Veel van deze beschermhoezen worden geleverd met een polsbandje dat je hem ook aan je pols kan hangen zodat je geen volle handen meer hebt. Dit scheelt weer een keer lopen wanneer je meerdere spullen wil meenemen.

BigBen Nintendo Switch Lite cases

BigBen is in Nederland de grootste leverancier van Nintendo Switch Lite cases. Zij hebben een uitgebreide collectie van beschermhoezen die zijn ontworpen in verschillende kleuren. De zwarte beschermhoes van Bigben is zelfs officieel gelicensieerd door Nintendo. Hierbij worden 2 bakjes meegeleverd waar je in totaal 8 Nintendo Switch games kwijt kunt. Ook is er ruimte voor het meenemen van een extra SD kaart. Dit wordt vaak gedaan bij de Nintendo Switch Lite omdat deze niet over veel geheugen beschikt. Daardoor kun je altijd verder spelen waar je gebleven was. Hij is gemaakt van stevig materiaal waardoor hij hard aanvoelt, maar toch ook weer licht in gewicht is. Het is de ideale verhouding voor het meenemen van een kleine spelconsole zoals de Nintendo Switch Lite.

Waarom zijn cases zo belangrijk?

Een Nintendo Switch Lite case zorgt ervoor dat de console beschermt wordt tegen vuil, water en krassen. Let wel op dat dit per aanbieder kan verschillen en niet alle beschermhoezen waterdicht zijn. Vaak is er ook ruimte voor het meenemen van controllers en games waardoor alles op 1 plek georganiseerd is. Ook moet je natuurlijk nooit de benodigde kabels vergeten en dit is dan ook waarom de cases zo belangrijk zijn geworden. De meeste modellen zijn daarnaast ook nog eens heel betaalbaar waardoor de keuze zo is gemaakt. Voor een kleine investering zul je al snel het gemak ervaren. Zeker wanneer je vaak weg bent naar school, vrienden of familie. Je neemt hem dan mee aan het handvat of het polsbandje wat erbij zit.

Super Mario Nintendo Switch Lite cases

Super Mario is een van de meest bekende games op alle consoles en daarom mag hij ook niet ontbreken in de collectie van de Nintendo Switch Lite case. Er zijn tientallen cases gemaakt met ieder een uniek design van deze populaire game.
Hieronder vindt je de top 3 die door veel gamers gekozen wordt.

1.Super Mario Maker:

Deze cases beschikt over een cover van zowel Luigi als Mario die toch wel echt al meer als 20 jaar hoofdrolspeler zijn in de gamewereld. Ook worden de belangrijkste spelelementen hierop afgebeeld zodat je weer weet waar de game over gaat. De bekende duiveltjes en schildpadden zijn ook zichtbaar en herkenbaar voor velen. Evenals de paddenstoelen waardoor je karakter kan groeien.

2.Mario & Friends:

Op de Mario & Friends cover vindt je alle vrienden die Super Mario gemaakt heeft door de jaren heen. Een van de populairste vrienden van hem Donkey Kong heeft niet voor niets een prominente plek op de cover. Ook hij heeft diverse games door de jaren heen gehad waarin hij in de hoofdrol stond. Natuurlijk mag Daisy de grote liefde van Mario ook niet aan deze case ontbreken.

3.Super Mario – Blauw:

De blauwe case waar Super Mario groot op staaf afgebeeld trekt niet meteen alle aandacht van anderen. Ook is het een leuke case voor de mensen die graag een rustig uiterlijk hebben, maar toch fijn zijn van deze game. Met deze case mag je jezelf ook officieel een Super Mario fan noemen!

Zo maak je de beste keuze!

Als je de beste keuze wil maken dan moet je vooral op de functionaliteit van een Nintendo Switch Lite case letten. Een van de belangrijkste onderdelen bij je keuze is de opbergruimte die je nodig hebt. Wanneer je veel games hebt dan heb je ook een grote case nodig. Heb je er wat minder dan kun je natuurlijk met de standaard cases voldoende vooruit.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version