Nintendo Switch GTA

GTA is sinds kort ook beschikbaar voor de Nintendo Switch, Nintendo Switch OLED en Nintendo Switch Lite. Het leuke hieraan is dat je niet 1 maar 3 games voor de prijs van 1 krijgt in deze editie. De enige voorwaarde aan de game is dat je wel een stabiele internet verbinding hebt. Je moet immers 9GB op de Nintendo Switch kunnen downloaden. Het is belangrijk dat je dus ook voldoende opslag hebt. Dit kun je voor een paar tientjes uitbreiden met een Nintendo Switch SD kaart.

In deze Grand Theft Auto Trilogy voor de Nintendo Switch zijn er een aantal verbeteringen merkbaar :

  • Grafisch gezien is de belichting een stuk beter
  • Ook hebben de verschillende omgevingen een upgrade gehad
  • Daarnaast kun je deze games ook in een hoge resolutie spelen

Tip:
Koop ook een Nintendo Switch racestuur als je hem op de televisie speelt. Zo krijg je een realistische game ervaring.

Grand Theft Auto 3

We gaan even terug in de tijd en beginnen bij GTA 3, maar dan met de nodige upgrades voor de Nintendo Switch. Na 20 jaar tijd keren we weer terug naar de stad waar het allemaal ooit begonnen is Liberty City. Naast het racen en drag racen wat je in deze game kunt doen zijn er veel meer activiteiten te beleven. Je kunt namelijk ook je auto’s pimpen en criminele activiteiten doen zoals stelen. Veel mensen ervaren het ook wel als de onderwereld op een presenteerblaadje.

 

GTA Vice City

GTA Vice city voor de Nintendo Switch begint in de jaren 80, waarbij we dus wederom een flink stuk in de tijd teruggaan. Het verhaal staat voornamelijk in het teken van de gangster en maffiabaas Tommy Vercetti. Hij zal je alles leren over de onderwereld en hoe je hierin succesvol kunt worden. Daarnaast is de beleving ook een unieke, want in deze tijd waren de pastelkleuren en vetkuiven helemaal in. Hierdoor beleef je toch weer een wat uniekere gamebeleving en wij vinden dit dan ook het beste deel van de trilogie. Blijf wel alert tijdens het verkennen van Vice City, want de kansen liggen hier voor het oprapen. Daarnaast is de stad ook prachtig om in het donker te zien, omdat dit de tijd van neon verlichting was.

Grand Theft Auto San Andres

We gaan tien jaar verder in de tijd en dan komen we met GTA San Andres voor de Nintendo Switch terecht in de jaren 90. Ongeveer 5 jaar geleden is Carl Johnson die ook wel bekend staat als CJ van de bende grove street ontsnapt. Er is veel gebeurd in de tussentijd, want de verschillende steden zijn allemaal ten onder gegaan. Alles in deze steden staat centraal van corruptie. drugs en bendegeweld. Het is dus een leuke uitdaging om jezelf van een plekje te voorzien in de onderwereld. Maar dit zal niet makkelijk worden, want CJ komt wraak nemen op de mensen die zijn moeder vermoord hebben. Hierdoor is zijn familie niet meer bij elkaar en samen met wat jeugdvrienden gaat hij er alles aan doen dat zijn familie weer bij elkaar komt.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version