Nintendo Switch gamereleases Maart 2023

Er zijn tientallen Nintendo Switch gamereleases voor Maart 2023 gepland en wij nemen ze bijna allemaal met je door. We hebben er wel een top 10 van gemaakt, maar hieronder zie je welke games er nog meer uitkomen.

Later deze maand : 

30 Maart:
Front Mission 1st Remake: Limited Edition
Dredge – Deluxe Edition
Super Puzzle Pack 2 + 1

31 Maart:
Hello Neighbor 2: Deluxe Edition
Flashback 2
NERF Legends
Fantasy Friends: Diep in de Zee
Instant Sports

1. Train Life: A Railway Simulator

De eerste in de Nintendo Switch gamereleases Maart 2023 is Train Life: A Railway Simulator die uitkomt op de negende. In dit verhaal is er meer als 10.000 km spoor waar je met de trein overheen gaat.

Daarnaast beschik je over een wereldwijd assortiment aan treinen van de IC treinen van verschillende generaties tot aan de wereldberoemde NEWAG griffin. Ook kun je alle stations bewonderen uit de wereld.

Zo kun je bijvoorbeeld ook het prachtige station van Parijs bekijken, maar vergeet ook zeker niet die in Brussel. Daarnaast heeft het weer ook invloed op het spel.

Je zult dus ook met spannende uitdagingen te maken krijgen zoals sneeuwval die wegwerkt moet worden voor een veilige reis. Maar dat geld eveneens voor harde wind en dat er dan een boom op het spoor ligt.

2. Mato Anomalies – Nintendo Switch gamereleases Maart 2023

Vervolgens komen we bij Mato Anomalies uit in de Nintendo Switch gamereleases Maart 2023 lijst. Deze verschijnt een dag later, dus op 10-03-2023. Het leuke aan deze Nintendo Switch game is toch wel dat je niet in de rol van 1, maar juist 2 personen kruipt.

Dit is uniek, want eigenlijk speel je dus 2 verhalen in een spel. Maar we moeten wel zeggen dat ze als het goed is goed op elkaar aansluiten, zodat het toch weer een geheel wordt.

Het is een echte misdaad game waarbij je het op gaat nemen tegen verschillende demonen. Daarnaast speelt het zich af in een fantasy wereld waardoor er toch ook wel veel geheimen en mysteries zijn om uit te zoeken.

Een lang verhaal kort is dat je de stad Mato moet redden omdat ze als het ware gevangen worden gehouden door het leger. Hiervoor reis je door scheuren in de muur van een winkel of andere gebouwen naar de echte onderwereld die zich onder de stad bevind.

3. DC’s Justice League: Cosmic Chaos

Daarna kome we bij DC’s Justice League: Cosmic Chaos in de Nintendo Switch gamereleases Maart 2023 die ook de tiende verschijnt. In deze game kun je in zowel de mannen alsmede vrouwen superhelden rollen kruipen.

Zoals te verwachten ga je het wel opnemen tegen verschillende superschurken die ieder over hun unieke vaardigheden beschikken. Maar dat doet jouw personage ook en ieder personage heeft zijn of haar voordelen, maar je kunt met alle personages het verhaalt tot een goede einde brengen.

Daarnaast moet je tijdens de reis ook goed opletten, want je kunt tot wel 30 nieuwe aanvallen en verdedigingstechnieken vrijspelen, maar ook wapens, items en kostuums. Bij iedere fysieke aankoop krijg je ook nog een unieke sleutelhanger van 1 van de 4 superhelden.

4. NBA 2K23 – Nintendo Switch gamereleases Maart 2023

Voor de basketbalfans is er ook een van de belangrijkste Nintendo Switch gamereleases Maart 2023 namelijk NBA 2K23. Deze zal verschijnen op 13 Maart. Ieder jaar weten ze de game weer een stukje verder te perfectioneren.

Deze keer merk je dat vooral in de moves, want je voelt en ziet echt dat je meer controle over de bal hebt. Daarnaast is er buiten het basketballen om ook genoeg te ontdekken.

Dit jaar zal dat zelfs nog meer zijn als voorgaande jaren. Ook zijn de Jordan challenges na jarenlange afwezigheid weer terug. Daarbij krijg je niet alleen de beschikking over zijn schoenen, maar je kunt ook zijn moves uitvoeren en hij zal dan het verhaal van deze moves aan je vertellen en het succes daarvan.

5. Session: Skate Sim – Nintendo Switch gamereleases Maart 2023

Dan zen we inmiddels op de helft van de Nintendo Switch gamereleases Maart 2023 en komen we uit bij Session: Skate Sim. Deze Nintendo Switch game zal op 16 Maart verschijnen. Het skaten is weer helemaal in en daarom kon deze Nintendo Switch release ook niet uitblijven.

Hiervoor gaan we wel weer terug naar de jaren 90 en dat geeft ook echt karakter aan deze game. Naast de te gekke moves zijn outfits en reputatie ook echt onderdeel van deze cultuur.

Er is een carrière gedeelte die zorgt voor urenlang speelplezier, maar natuurlijk kun je ook op de meeste hippe banen freestylen. Daarnaast hebben ze ook 4 verschillende moeilijkheidsgraden, dus je kunt het zelfs meerdere keren spelen.

Daarnaast kun je de te gekke trucs ook op laten nemen om ze zo met vrienden te delen, maar natuurlijk ook als bewijs dat jij deze prestatie hebt neergezet. Natuurlijk is er ook veel mogelijk op het gebied van aanpassen van een skateboard, want dit is cruciaal voor sommige stunts.

6. Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

Een andere bijzondere titel in de Nintendo Switch gamereleases Maart 2023 lijst is Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon die op 17 Maart verschijnt. Het is weer tijd voor een nieuw deel in deze succesvolle reeks.

Deze keer kruip je in de rol van een heks in opleiding met de naam Cereza. Het doel is om je moeder te redden, maar hiervoor moet je naar het verboden woud toe.

Dit woud is namelijk de enige plek in het spel die ervoor kan zorgen dat je over buitengewone krachten gaat beschikken. Je gaat ook merken dat de gameplay flink verbeterd is.

Daarnaast kun je niet alleen Cereza maar ook haar demonische kant Cheshire besturen wat zorgt voor een welkome afwisseling tussen goed en kwaad in deze game. Om verder te komen in het woud moet je ook puzzels oplossen.

Het draait dus niet alleen om het vechten en verslaan van tegenstanders. Daarnaast is het ook belangrijk om de hele omgeving uit te kammen, want er kunnen handige items liggen die je tijdens de gevechten kunt gebruiken.

7. Peppa Pig: World Adventures

Ook voor de kinderen is er een leuke titel in de Nintendo Switch gamereleases Maart 2023 namelijk Peppa Pig: World Adventures. Deze staat ook gepland voor 17-03-23. Dit is echt een kinder game waarbij je de meest gekke dingen gaat doen van een pizza bakken tot het verzamelen van souvenirs voor je huis.

Veel is herkenbaar voor diegene die de serie van Peppa Pig hebben gezien. Tijdens het verhaal kun je niet alleen Peppa spelen, maar ook zijn er gedeeltes waarbij je in de rol kruipt van een van de andere dieren.

Het belangrijkste is het verzamelen van souvenirs zodat het huis waar jij samen met je familie woont het mooiste huis in de wereld wordt. Ook kun je kennis gaan maken met de nieuwe personages door bijvoorbeeld met ze te gaan chatten.

8. Remnant: From the Ashes – Nintendo Switch gamereleases Maart 2023

Op 21 Maart staat Remnant: From the Ashes in de Nintendo Switch gamereleases Maart 2023. Deze game combineert 2 genres in een game namelijk overleven en schieten.

Er is namelijk een gigantische chaos in de stad die afkomstig zijn uit een andere dimensie. Het heeft dus ook wel wat weg van een fantasy game, maar niet zoveel als de andere 2 genres.

Tijdens deze game ga je het niet alleen tegen tegenstanders opnemen, maar er zullen ook andere missies zijn. Daarmee kun je weer upgrades voor je wapens of zelfs nieuwe wapens vrijspelen.

In totaal zal het spel zich afspelen in 4 verschillende werelden waarbij ook de omgevingen totaal anders zijn. Je weet dus niet vooraf wat je kunt verwachten en dat maakt het lekker uitdagend.

9. Ravensburger memory – Nintendo Switch gamereleases Maart 2023

Een andere leuke game voor de kids in de Nintendo Switch gamereleases Maart 2023 lijst is toch ook wel Ravensburger memory. Deze gaat op 23 Maart 2023 in de winkels en webshops verschijnen.

Het trainen van je brein is weer helemaal terug van weggeweest en we keren weer terug naar de oorsprong van het spelen van memory. Dit wordt niet alleen door kinderen gedaan, maar ook genoeg volwassenen zijn dol op deze game.

Op het scherm geeft het toch een totaal nieuwe ervaring die bij de meeste mensen wel in de smaak gaat vallen. Er zijn 5 manieren van spelen waar je uit kunt kiezen.

In totaal kent de game 750 levels, dus daar kun je het hele jaar of langer mee vooruit. Daarnaast kun je het ook samen met maximaal 5 andere vrienden tegelijkertijd spelen.

10. Atelier Ryza 3: Alchemist of the End and the Secret Key

Als laatste hebben we dan Atelier Ryza 3: Alchemist of the End and the Secret Key in de Nintendo Switch gamereleases Maart 2023 staan. Deze zal een dag later dus op 24 Maart 2023 te koop zijn.

Deze fantasie game was vroeger alleen populair in Japan, maar vandaag de dag zijn deze games ook heel populair in Europa. Inmiddels zijn er in dit 3de deel ook weer een aantal nieuwe personages bijgekomen.

Het speel zich af in een open wereld, dus jij bepaald welke kant je op wil gaan. Ook bepaal je zelf wat je eerst wil doen en wat later en dat geeft je dus volledige controle over het verhaal.

Ryza dacht dat hij een rustige leven zou kunnen leiden op dit eiland na de avonturen die hij had beleeft. Maar helaas blijkt dit van korte duur door de mysterieuze gebeurtenissen die er plaatsvinden.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version