Evil Dead the game – Nintendo Switch gamereleases – 13 Mei

Evil Dead the game is een van de aparte gamreleseases voor de Nintendo Switch van de maand Mei. We zouden het niet verwachten, maar het is toch waarheid weer een FPS game voor de Switch. In deze game doe je alles om te overleven en ook om meer macht te krijgen. Naast de single player modus kent deze game ook een co-op variant. Je kunt dus ook samen met je vrienden verschillende missies gaan spelen.

Pac-Man Museum+ Nintendo Switch Gamereleases-27 Mei

Een van de beste klassiekers op het gebied van console gaming is toch wel Pac-Man en deze komt deze maand eindelijk uit volgens de Nintendo Switch Gamereleases. Voor veel mensen is dit een way back to memorylane omdat ze vroeger deze game vast wel eens op de PC, NES of andere consoles uit die tijd gespeeld hebben. In totaal zitten hier 14 varianten van de game in met natuurlijk daarbij behorende personages. Voorlopig gaat hij alleen gereleased worden voor de E-shop, maar bij succes staan we ook niet raar te kijken als er een fysieke versie komt.

 

Souldiers – Nintendo Switch – 19 Mei

Souldiers is wellicht een van de onbekende Nintendo Switch gamereleases van deze maand die ook al een paar keer uitgesteld geweest is. Het is een retro game die je kunt spelen in verschillende klasses. Daar horen natuurlijk ook verschillende wapens bij van zwaarden tot een pijl en boog. Gedurende het spel zul je steeds meer merken dat je vijanden ook een stuk sterker worden. Het is belangrijk dat je een goede strategie hebt, want met alleen de kracht van het wapen ga je dit niet winnen. Een ander leuk punt is de vrij open wereld. Er zijn verschillende landschappen waar je doorheen kunt wandelen en beloningen kunt vinden. Daarnaast zijn er soms ook nog eens verborgen paden te spotten. Kortom genoeg speelplezier alleen dan in Retro 16 bits weergave.

Kao The Kangaroo -27 mei

Kao The Kangaroo is een super leuke Nintendo Switch gamerelease voor kinderen vanaf 7 jaar. Het verhaal speelt zich af in een kleurrijke fantasiewereld waarbij je verschillende mysteries moet gaan oplossen. Natuurlijk zijn er ook verschillende vijanden die je moet verslaan en een aantal puzzels die je op moet lossen voordat je verder kunt. Uiteindelijk draait het verhaal om het vinden van de vader van Kao. Onderweg maak je veel vrienden en die hebben ook ieder hun eigen specialiteiten.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version