Nintendo Switch game releases April 2023

In de Nintendo Switch game releases April 2023 staan er veel titels op de planning. We hebben ervoor gekozen om die van 7 April voor je op een rij te zetten.

Later deze maand komen er nog veel meer games uit. Bekijk onze top 4 zodat je weet welk games je dit weekend nog kunt gaan halen!

later deze maand  komen de volgende games uit : 

18 April:
God of Rock
Minecraft Legends
The Pathless

20 April:
Front Mission 1st Remake: Limited Edition

21 April:
Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

25 April:
Afterimage: Deluxe Edition

Hello Neighbor 2: Deluxe Edition – 07-04-2023

De eerste in de Nintendo Switch game releases April 2023 lijst is Hello Neighbor 2. Ook als je het eerste deel niet gespeeld hebt is dit een ontzettend leuk spel om te spelen.

Je kruipt in de rol van journalist die op zoek is naar aanwijzingen voor de mysterieuze gebeurtenissen. Er worden niet alleen mensen vermoord, maar er verdwijnen ook veel mensen.

Zo gaat er bijvoorbeeld iedere avond een man met een snor naar het pretpark en dat ziet er wel heel verdacht uit. Maar naast de nacht is er overdag ook voldoende te  beleven in de huizen van de stad.

Daar ontrafel je niet alleen geheimen, maar je leert ook de inwoners beter te kennen. Desondanks is het toch ook echt wel een horror game met gruwelijke beelden.

Om alle mysterieus op te kunnen lossen moet je niet alleen de sterkste zijn, maar ook de slimste. Denk dus goed en tactisch na over de zetten die je gaat doen.

Flashback 2 – Nintendo Switch game releases April 2023 – 07-04-2023

Vervolgens komen we bij Flashback 2 in de Nintendo Switch game releases April 2023. Ook deze Nintendo Switch game kun je gewoon spelen als nieuweling.

Het eerste deel is namelijk op een van de allereerste consoles 30 jaar geleden verschenen en daar mis je weinig aan. Echter is het voor de kenner natuurlijk wel leuk, want dan is het weer een trip back to memory lane.

De bevolking wordt bedreigd en jij bent diegene die het op moet nemen tegen de kwaadaardige Morphs. Het eerste wat je ziet is dat je beste vriend wordt ontvoerd.

Het begint dus met de zoektocht naar Ian, want hij heeft veel antwoorden op de vragen die jij jezelf stelt. Er zijn 5 levels in totaal, maar deze zijn wel erg uitgebreid.

Samen met bondgenoten die je tijdens deze reis weer opnieuw ontmoet ga je de strijd aan. Het zit vol epische gevechten die je vooral ook tactisch moet gaan spelen.

Fantasy Friends: Diep in de Zee – 07-04-2023

Ook op 7 April in de Nintendo Switch game releases April 2023 staat Fantasy Friends: Diep in de zee. In dit spel kun je in totaal 12 zeedieren verzorgen.

Tijdens dit spel wordt je vergeeld door Aureau die een echte zeemeermin is. Naast de onderwaterwereld verkennen kun je ook jouw stukje versieren met prachtige accesoires.

Bovendien wordt je ook steeds weer beloond met nieuwe items. Hoe vaker je een zeedier gewoon goed verzorgd , hoe groter de kans wordt op een exclusief item.

Tijdens het verzorgen zie je ook een liefdesmeter. Deze zul je keer op keer zien groeien, maar als hij helemaal vol zit dan komt er een leuke verassing.

Instant Sports – 07-04-2023

Als laatste in de Nintendo Switch game releases April 2023 staat Instant Sports die ook op dezelfde datum uitkomt. Deze game voor de Nintendo Switch kun je samen met 7 anderen, 8 spelers in totaal spelen.

Deze 6 sporten kun je spelen : 

  1. Tennis
  2. Honkbal
  3. Voetbal
  4. Hardlopen
  5. Watersport
  6. Bowlen

In totaal zijn er 20 verschillende personages die je kunt gebruiken. Hiervan kun je niet alleen het haar en andere uiterlijke kenmerken veranderen, maar ook hun outfits.

Totaal zijn er 15 verschillende speelomgevingen en hoe meer je er volledig uitspeelt, hoe groter de kans is op het vrijspelen van unieke items!

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version