Nintendo Switch game release Januari 2023

De Nintendo Switch game release Januari 2023 zijn weer bekend. We nemen ze allemaal met je door. Deze maand zijn het er wat minder, want aan het einde van het jaar waren er nog wat meer. Zodoende heeft Januari weer wat minder, maar in Februari staat er vooralsnog meer op de planning.

1. Fire Emblem Engage 20 Januari 2023

Fire Emblem Engage is de eerste Nintendo Switch game release Januari 2023. Al maandenlang zitten mensen te wachten op deze Nintendo Switch game.

Er zijn helden uit 4 verschillende koninkrijken die besloten hebben om samen te werken. Zij willen de macht van de Fell Dragon beteugelen.

Nu is het 1000 jaar later en blijkt deze draak opnieuw tot leven gekomen te zijn. Jij kruipt in de rol van Divine Dragon om chaos en verwoesting tegen te gaan.

Dit wordt een lange reis waarbij je niet alleen je krachten moet laten zien, maar vooral ook strategisch moet kunnen nadenken.

Het doel is om alle embleemringen in de wereld te verzamelen zodat je de ontwaking kunt voorkomen. Deze moeten uiteindelijk naar het Etyos rijk gebracht worden.

Deze ringen gebruik je tevens ook tijdens je toch daarnaartoe omdat ze krachtige wezens en draken op kunnen roepen. Later in het spel is het ook mogelijk om meerdere wezens samen te voegen voor het meest krachtige wapen ooit.

Dit zul je ook echt nodig hebben, want het spel zit boordevol met gevechten. Deze gaan om de beurt, dus de schade die je een ander wil toebrengen moet veel zijn, want anders kan het je leven kosten.

2. Risen 24 Januari – Nintendo Switch game release Januari 2023

De tweede is Risen in de Nintendo Switch game release Januari 2023. In deze game kruip je in de rol van een held voor het Faranga rijk.

Het doel is om de krachtigste magier van het rijk te worden. Daarnaast wil je ook de mysterieuze aardbevingen laten stoppen en met de krachtige spreuken kom je steeds dichterbij de oorzaak hiervan.

Tijdens je reis gaat het alles behalve soepel. Al snel ga je merken dat je met krachtige wezens te maken hebt en dat ze niet zomaar opgeven.

Daarom sluit je jezelf aan bij een groep van magiers (De Inquisiteurs) die ook als missie hebben om de aardbevingen te laten stoppen. Het is een super lang verhaal wat voor weken plezier zorgt en in 4 hoofdstukken is verdeeld.

In totaal bevat het spel 60 uur game plezier als je op een normaal tempo speelt. Echter zul je in de praktijk langer bezig zijn aangezien de meeste mensen ieder plekje van de RPG wereld willen verkennen.

Het is een open wereld en je kunt dus in principe overal naar toe reizen. Ook moet je in deze game goed nadenken over de acties die je doet.

Ieder gevecht en keuze kan namelijk invloed hebben op het einde van het spel. Dit heb je niet meteen door en merk je dus ook pas echt tegen het einde aan.

3. Oddballers 26 Januari 2023

Vervolgens komen we bij Oddballers in de Nintendo Switch game release Januari 2023 lijst. Het is een soort digitale trefbal game, maar dan met aparte regels.

Het is een sport waarbij je ook goed na moet denken over je acties. Je kunt een tegenstander ontwijken, maar dan kan de andere de bal ook weer afpakken.

Tevens is het ook mogelijk om een tegenstander te blokkeren en zodoende een punt te scoren. Daarnaast kun je ook gebruik maken van verschillende boosts.

Zo is het mogelijk om met een tennisbal kanon je tegenstander af te lijden met tientallen tenissballen. Een andere boost is weer de gastank waardoor je tegenstanders even buiten westen raken.

Naast alleen spelen kun je het ook opnemen tegen je vrienden. Dit is zowel lokaal dus thuis op de banks alsmede online mogelijk met maximaal 6 spelers.

4. SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake 31 Januari 2023

Als laatste Nintendo Switch game release Januari 2023 hebben we SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake. Het is een veelbelovende titel met meerdere avonturen.

Het gaat namelijk allemaal over de wensen die gedaan worden waarmee je in een nieuwe wenswereld komt. In totaal zijn er 7 verschillende wenswerelden.

De meeste gekke figuren zullen opduiken in deze werelden en jij moet ze of verslaan of helpen om weer uit deze wereld te kunnen ontsnappen. Natuurlijk gaat dat met de nodige humor tussen Patrick en Spongebob die vele grappen met elkaar maken.

Daarnaast kun je gedurende het spel ook verschillende outfits vrijspelen. Hiermee personaliseer je jouw karakters weer.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version