Nintendo Switch game aanbiedingen top 3

In deze Nintendo Switch game aanbiedingen top 3 gaan wij verschillende games die afgeprijsd zijn met je bespreken. Momenteel zijn er maar een aantal games afgeprijsd, aangezien black friday alweer over een maand is. Ze sparen nu een beetje de kortingen op tot die dag, maar desondanks hebben wij toch een paar acties weten te spotten.

1. South Park: The Fractured But Whole Ben – Switch aanbieding

Een van de leukste Nintendo Switch game aanbiedingen South Park: The Fractured But Whole Ben. Je voelt je echt thuis in deze tekenfilm en het is aan jou om de misdaad in South Park te gaan beastrijden. Veel mensen denken dat dit een kindergame is, maar er zijn ook vele volwassenen die deze game spelen omdat ze de serie ook kijken.

Er zit veel herkenbaarheid in want je gaat de rol van nieuweling spelen, zoals je in de serie hebt kunnen zien met Coon and Friends. Daarnaast is er onlangs ook weer extra content verschenen waarmee je het spel kunt uitbreiden. Dit geldt niet alleen voor de Nintendo Switch, maar ook alle andere consoles.

2. Rabbids: Party Of Legends – Switch aanbieding

Natuurlijk is ook Rabbids: Party Of Legends een van de leukste Nintendo Switch game aanbiedingen. Het is weer een chaos en daarom zijn de  rabbids noodgedwongen teruggekeerd. Het is niet alleen een spel wat boordevol content zit, maar er zijn ook 50 leuke minigames die je kunt spelen. Zo vindt ik dat de 2 tegen 2 battles echt spectaculair zijn. Hierbij ben je ook een beetje afhankelijk van je medespeler en daardoor is de uitdaging nog net een beetje meer.

De wereld van Rabbids is ontzettend groot en kenmerkt zich ook echt door de tekenfilm achtige omgeving. In totaal zijn er 4 hoofdstukken in het spel die je uit kunt spelen, maar ieder zitten ze weer vol met nieuwe verassingen.

Tevens is het ook een game die je met hele gezin kunt spelen. Vooral de minigame waarbij je de juiste toetsen op de muziek moet indrukken is een leuke uitdaging. Het leuke daaraan is dat je ook naar mate je genoeg geoefend hebt de moeilijkheid kunt aanpassen. Uiteindelijk haal je hier natuurlijk ook weer voordelen mee op in de basis van de game. Je zult merken dat je de uitdagingen door de oefeningen een stuk sneller voltooid.

3. Team Sonic Racing – Nintendo Switch game aanbiedingen top 3

Als laatste van de Nintendo Switch game aanbiedingen hebben we Team Sonic Racing. Iedere race zijn er maximaal 12 deelnemers en je kunt het spel niet alleen in singleplayer, maar ook multiplayer modus spelen. Hierdoor kun je het dus ook spelen met vrienden of andere online spelers. Daarnaast kun je ook lokaal vrienden uitdagen in de co-op stand, waarbij op een split screen 4 schermen worden weergeven.

Natuurlijk hoort bij een Sonic game ook dat er verschillende boosters zijn. Deze kun je tijdens het racen vinden en gebruiken. Daarnaast zijn er ook ontzettend spannende tijdsritten. Naast het aanpassen van de wagens zodat ze sneller worden, kun je ook je personages een ander uiterlijk geven.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version