Nintendo Switch Console Kopen

Er zijn 3 varianten van de Nintendo Switch console die je kunt kopen namelijk:

Nintendo Switch

  • 6.2 Inch LCD LED scherm
  • 32 GB opslag
  • Baterijduur 4,5 tot 9 uur

Nintendo Switch OLED

  • 7 Inch OLED scherm
  • 64 GB Opslag (Uit te breiden met SD kaart van maximaal 2TB)
  • Baterijduur 4,5 tot maximaal 9 uur

Nintendo Switch Lite

  • 5,5 Inch LCD Scherm (Niet aan te sluiten op een externe monitor of televisie)
  • 32 GB opslag (Uitbreid baar met SD kaart tot 2TB)
  • De batterij gaat 3 tot 7 uur mee en is op te laden in slechts 3 uur tijd

Ook is de Nintendo Switch Lite in een aantal kleuren te verkrijgen:
Nintendo Switch Lite roze / coral
Nintendo Switch Lite turquoise
Nintendo Switch Lite geel
En nog veel meer prachtige kleuren vindt je bij de grootste webshops zoals Mediamarkt, Bol.com en Coolblue.

Als je de Nintendo Switch ook willen kunnen aansluiten op een extern scherm dan kun je de “normale” of “OLED” variant nemen. Wanneer je de console voornamelijk buiten de deur wil gebruiken is de Nintendo Switch lite blauw een echte aanrader. Dit omdat het 5.5 Inch scherm makkelijk mee te nemen is. Als je veel Switch games speelt is het verstandig om een externe SD kaart te kopen om het geheugen uit te breiden. Op deze manier kun je meer games opslaan. Mocht de SD kaart vol staan dan kun je er gewoon een andere inzetten zodat je nooit meer de gegevens van games verliest.

Waar kun je de Nintendo Switch Console kopen?

De Nintendo Switch Console kun je in iedere speelgoedwinkel, elektronica zaak en webwinkel kopen. Het is wel verstandig om te kijken of er bundels zijn met bijvoorbeeld een extra scherpe prijs. Op het internet vindt je veel bundels met een extra Joy Con of Pro controller. Daarnaast zijn er ook voordeelbundels waar zowel een game als controllers bij zijn inbegrepen. Hoe meer artikelen er naar jouw smaak in de bundel zitten, hoe meer je ook kunt gaan besparen.

De voordelen van de Nintendo Switch Lite

Veel mensen kiezen er bij het kopen van een Nintendo Switch console voor om voor de Lite variant te gaan. Het voordeel is dat hij door het kleine formaat erg handzaam is en ook makkelijk meegenomen kan worden naar andere locaties. Het enige nadeel wat we kunnen bedenken is dat de Joy Con controllers er niet af te halen zijn. Hij reageert lekker snel waardoor iedereen er plezier van kan hebben. Door het kleinere formaat ligt hij ook fijn in de hand. Bij de grotere varianten wordt er vaak voor een houder gekozen, maar dit is bij de Lite niet nodig. Helaas is hij niet aan te sluiten op een televisie of externe monitor waardoor je altijd op de console zelf moet spelen. De batterij gaat redelijk normaal mee en in de regel zal dit op maximaal 7 uur uitkomen.

Waarom willen de meeste mensen een normale Nintendo Switch kopen?

De eerste varianten van de Nintendo Switch Console kun je nog steeds kopen. Een voordeel hiervan is dat deze op een externe monitor of televisie kunnen worden aangesloten. Zo kun je net als met een Playstation 5 of Xbox Series X op een groot HD scherm spelen. Daarnaast is hij ook flexibel uit het dockingstation te halen waardoor je hem overal mee naar toe kunt nemen. Je gaat dan gewoon verder waar je thuis gebleven was. De Joy Con controllers zijn los waardoor je ze makkelijker kunt bewegen. Hierdoor heb je geen last meer van een stijve houding. Ook op deze console laden de spellen supersnel mits het opslaggeheugen niet helemaal gevuld is. Je kunt dit uitbreiden met een SD kaart wanneer je merkt dat hij trager wordt.

Alle voordelen van de razend populaire Nintendo Switch OLED

Als je een Nintendo Switch console wil gaan kopen dan is de OLED variant zeker een aanrader. Deze heeft namelijk een nog stevigere standaard waardoor hij goed en stevig blijft staan op een tafel. Het OLED scherm zorgt voor intensere kleuren en een mooiere weergave. De prijs is niet veel hoger waardoor het zeker de investering waard is. Het scherm is iets groter waardoor het voor sommige mensen wat minder fijn in de handen ligt, maar je kunt alles wel een stuk beter zien. Standaard zit hier ook dubbel geheugen op waardoor je nog meer spellen op de console zelf kwijt kunt zonder SD kaart. Het meegeleverde dockingstation beschikt over 2 USB poorten en een LAN aansluiting. Hierdoor kun je hem op een bedraad netwerk aansluiten waarmee je betere snelheden haalt wanneer je via het internet gamed.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version