Er komt een Nieuwe Logitech Pro X 2 Lightspeed headset in Juni 2023 uit en wij gaan je alvast bijpraten met wat we weten. Zo weten we dat ze van een krachtige accu gebruik gaan maken die tot wel 50 uur mee moet kunnen gaan. Daarnaast zal de microfoon afneembaar, zodat hij niet in de weg zit als je hem niet nodig hebt. De oorkussens gaan gemaakt worden van kunstleer en nog veel meer…

De eerste details

De nieuwe Logitech Pro X 2 Lightspeed headset gaat zowel draadloos alsmede met de 3.5 mm jack kabel te gebruiken zijn. Is je accu leeg dan pak je er snel de kabel bij en die kunt je dan weer in je Xbox Series controller stoppen. Hij zal ook te gebruiken zijn voor andere consoles zoals de Nintendo Switch en Playstation 5. Het bereik van de draadloze verbinding rijkt tot 30 meter wat erg ver is.

Daarnaast weten we ook al dat de accu zo’n 50 uur mee moet kunnen gaan mits hij volledig is opgeladen. Ook zien we dat er gebruik gemaakt wordt van een aluminium frame en dat zorgt ervoor dat hij ook tijdens urenlange gamesessies prettig zit. Daarnaast kun je de oorkussens ook roteren en daarmee kun je hem dus echt goed op het formaat van jouw hoofd aanpassen.

Aan de binnenkant zien we traag schuim zitten wat ervoor zorgt dat je niet zo snel gaat zweten. Bovendien knelt dit materiaal ook niet en dat is echt een groot pluspunt. Het kost misschien wat, maar naar onze mening is dat wel zijn investering waard.

Waarom is goed geluid belangrijk tijdens het gamen ?

Zoals het er nu naar uit ziet is de Logitech Pro X 2 Lightspeed headset een goede keuze. Hij heeft een perfect prijs en kwaliteitverhouding vanwege de vele extra’s die hij biedt. Tijdens het gamen heb je voor een optimale beleving niet alleen beeld , maar ook geluid nodig. Dat gaat deze headset zeker geven met zijn 50mm akoestische kamers en DTS sound.

Daarnaast is het ontwerp ook echt prachtig. Je ziet dat er zorg is gedragen voor comfort en dat je hem naar je wensen kunt samenstellen. Je kunt niet alleen de richting van de oorkussens veranderen, maar ook de microfoon eraf halen. Bovendien zijn de materialen ook allemaal duurzaam. Wij verwachten dus ook wel dat je er jarenlang van zult kunnen genieten.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version