Need for Speed Unbound Xbox Series X|S game release

Need for Speed Unbound is Xbox Series X|S game waar velen op hebben gewacht, maar vandaag 2-12-22 was het zover en tijd voor de game release.

Op grafisch en visueel gebied zie je dat het een game is die het beste tot zijn recht komt op Nextgen consoles. Bovendien is de audio ook van een hoger niveau op de Xbox Series X.

Het is tijd om jezelf klaar te gaan maken voor “the grand” een wereldberoemde straatrace waarbij het niet alleen om de auto, maar ook reputatie gaat.

Om echt de allerbeste te moeten worden zijn er vele obstakels en uitdagingen die je moet voltooien. Alleereerst wil je natuurlijk de beste wagen hebben.

Een goede auto kopen is niet makkelijk, want daar moet je veel geld voor zien te verdienen. Dit verdien je ook met races, maar daarnaast is er nog veel meer te doen.

Zo is een van de onderdelen uit handen van de politie zien te blijven. Daarnaast is het plannen en uitvoeren van een overval een van de manier om snel veel cash te verdienen.

Je reputatie opbouwen

Bij Need for Speed Unbound voor de Xbox Series X|S is het belangrijk om een goede status te bereiken in de game. Dit kun je doen door aan zoveel mogelijk races mee te doen.

Gedurende het spel merk je ook wel vrij snel dat de politie steeds beter wordt in het ontdekken van de straatraces. Op dat moment moet je schakelen en zorgen dat je niet door ze opgepakt wordt.

Natuurlijk kun je ook de confrontatie aangaan met de politie en soms weet je daarvan te winnen. Echter moet je tijdens deze confrontaties wel op je hoede blijven. Als er backup wordt ingeschakeld dan maak je weinig kans en moet juist zien te vluchten zodat de storm gaat liggen.

Daarnaast is een gedeelte van je status en reputatie ook wel de looks van je auto. Natuurlijk is de binnenkant het belangrijkste, maar je wil toch ook wel een persoonlijkheid neerzetten.

De Muziek

Natuurlijk hoort bij een top game zoals Need for Speed Unbound voor de Xbox Series X|S toch ook wel de juiste muziek. De makers van de game hebben daarom ook verschillende tracks toegevoegd van enkele bekende hiphop artiesten.

In deze scene is hiphop namelijk “de cultuur” en om een voorbeeld te noemen kun je ook grote namen zoals A$AP Rocky en AWGE verwachten. Onze tip is om dit wel met de juiste Xbox Series headset te luisteren.

De Xbox gaming headsets hebben vaak een beter geluid en sommige beschikken zelf over een akoestische kamer die nog meer dynamiek biedt. Bovendien hoor je lage tonen en de bass dan vele malen beter als op de TV of monitor.

Daarnaast vindt je ook wat onbekendere muziek in dit spel en dat zorgt juist voor een goede verbinding. Dit is samengesteld door een Europeaan die ook veel TRAP muziek heeft gebundeld. Dat is een bekende aftakking van hiphop.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version