Microsoft Xbox Series X voorraad update

De Microsoft Xbox Series X voorraad is weer terug op zijn oude niveau. Je kon de Xbox Series X kopen bij Mediamarkt vanaf 29-06 tot vanochtend. Zij verwachten binnenkort weer een nieuwe voorraad, maar voorlopig is hij nog uitverkocht. Het kan zijn dat een enkele winkel hem nog wel op voorraad heeft. Daarnaast is de console natuurlijk ook rechtstreeks bij Microsoft te bestellen.

De berichten gaan de ronde dat Microsoft continue een voorraad zou hebben. Dit is nog niet officieel bevestigd, maar wat we tot nu toe zien is toch wel hoopgevend. Echter zijn er altijd mensen die dit liever bij een winkel zelf kopen. Dit is niet dat Microsoft geen goede service heeft, maar het persoonlijke contact bij vragen of reparaties is wel gewenst. Daarnaast willen veel mensen ook trouw zijn aan de winkel waarbij ze iets kopen. Dit zal waarschijnlijk de reden zijn dat Microsoft nog met voorraad zit, maar ook dit weten we niet zeker.

De komende weken

De komende weken verwachten wij alleen maar dat de Xbox Series X voorraad meer gaat groeien. We zien namelijk elke week weer een andere winkel die een drop krijgt. Echter zijn er ook nog een paar winkels niet aan de beurt geweest.

Als Microsoft een inhaalslag wil gaan maken dan is het belangrijk dat ze ook daar een voorraad krijgen. We weten immers dat veel gamers trouw blijven aan hun favoriete winkel. Dit heeft vaak niet met de prijs te maken, maar meer met de service, het contact en advies gesprek. Tevens kun je in de winkels ook meteen je favoriete Xbox Series X games bestellen. En bovendien is een goede Xbox X headset ook geen weggegooid geld. We zullen het voor je in de gaten blijven houden. Maar ook plaatsen wij een update als er weer nieuwe Xbox bundels uitkomen of andere leuke aanbiedingen voor deze console.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version