Microsoft Xbox Series X voorraad update 3 Mei 2022

Vandaag hebben we weer een update van de Microsoft Xbox Series X voorraad in Mei voor je gemaakt. Het valt ons op dat al ongeveer zo’n 3 weken er geen nieuwe Xbox Series X levering is geweest. Wij zien op dit moment wel veel veranderingen bij de Playstation 5, dus wij verwachten dit ook wel op de korte termijn voor Series X. Helaas is er niemand die dit met een glazen bol kan voorspelen. Wij volgen dit niet alleen in Nederland, maar ook in andere Europese landen. Hier zien wij ook weinig tot geen leveringen de afgelopen maand voorkomen.

Wat verwachten we in de maand Mei?

Wij hebben niet een simpel antwoord voor wanneer er weer een Microsoft Xbox Series X voorraad is. Echter is het wel zo dat meerdere mensen waar wij ook toebehoren binnenkort grote drops gaan verwachten. De productie is immers al meer als maand geleden verhoogd bij chipfabrikant AMD. Het kan niet zo zijn dat het een aantal maanden gaat duren voordat er nieuwe drops komen. Dit kan wel maar dat is wel erg onwaarschijnlijk.

Enkele andere manieren om aan de Xbox Series X te komen

Natuurlijk zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden als het gaat om de Xbox Series X voorraad. Zo kun je jezelf inschrijven op nieuwsbrieven van diverse webwinkels. Daarnaast zijn er ook fysieke winkels die een zogenaamde wachtlijst hanteren. Als je hier nu nog aan moet beginnen ben je eigenlijk wel erg laat, maar niet geschoten is altijd mis. Daarnaast zagen we afgelopen jaar ook lotingen van de Playstation 5. Wij verwachten dat dit ook gaat komen voor de Xbox Series X. Dit omdat ze natuurlijk ook aan iedereen een eerlijke kans willen kunnen bieden. Als je onze websites en blogs goed in de gaten houdt ben je ook altijd als een van de eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, leveringen en de actuele stand van de voorraad.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version