Microsoft Xbox Series X voorraad update 28 Juni

We zagen de afgelopen week al dat de Xbox Series X voorraad aan het verbeteren was. Vandaag 28 Juni hebben wij een bericht ontvangen dat Microsoft een blijvende Xbox Series X voorraad aanbied op hun eigen website. Dit zou voor altijd zijn, maar het is nog niet officieel bevestigd. Zo zagen we afgelopen week al een voorraad verschijnen bij BCC en Amazon. De komende tijd verwachten wij sowieso wel meer drops aangezien er lang geen fatsoenlijke voorraad is geweest. Als je het zou vergelijken met de Playstation 5 dan is het bar en boos. Daarom verwachten wij meer van de Xbox Series X en het zou dan ook als een welkome verassing komen als hij voor altijd verkrijgbaar is.

Blijvende voorraad in de Microsoft Store

Via een betrouwbare bron hebben wij vandaag het bericht ontvangen dat Microsoft met een blijvende voorraad komt in de Microsoft Store. We blijven het nauwlettend in de gaten houden, want het is nog niet officieel bevestigd door Microsoft zelf. Het is wel te merken dat de site goed beveiligd is. Want als je eenmaal de console in je winkelmand hebt gehad en niet betaald hebt dan kan je hem niet meer kopen. Het is dus niet alleen op het adres van een huishouden, maar ook op het IP adres. Dit is een adres wat een computer, tablet of telefoon uniek heeft. Eenmaal gebruikt dan zul je geen toegang er meer door hebben. En dit is ook wel de beste methode om handelaren te weren.

Wat kunnen we verwachten de aankomende weken ?

Met dit goede nieuws verwachten wij wel dat de winkels ook een Xbox Series X voorraad krijgen. De series S is al tijden verkrijgbaar, maar er is een te groot verschil dus de mensen wachten liever op de Series X. Dit is ook heel begrijpelijk want wij hebben ze beide getest en het is een wereld van verschil. De Series S kan namelijk niet tippen aan de Series X of Playstation 5.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version