Meer nieuwe Super Mario Games voor Nintendo Switch Online

Iedere maand komen er weer andere games voor de Nintendo Switch online abonees. Sinds kort zitten daar ook verschillende games bij die alleen voor de Gameboy Advance gemaakt waren, waaronder een aantal Super Mariop games.

Yoshi’s Island: Super Mario Advance 3

In deze game gaat Yoshi de strijd aan met Kamek die onrust wil zaaien met zijn toverkrachten. Er is een van de tweeling die je moet gaan redden, terwijl de andere op je rug land. In dit avontuur leer je niet alleen te springen en rennen, maar ook kun je eieren leggen of gooien tegen een van je tegenstanders.

Super Mario Advance

Deze Gameboy Advance game is ooit ontstaan uit een NES game uit 1988, maar nu ook dus beschikbaar voor de Nintendo Switch.  Het is een klassieke Mario game, maar er is wel veel te doen in de zeven werelden. Als je alle missies daar hebt voltooid kan je ook nog eens de bijzondere Yoshi uitdaging doen.

Super Mario World: Super Mario Advance 2

In deel deel kun je 96 levels gaan spelen samen met Super Mario en Luigi toch ook wel echt de grondleggers van deze game. Ze dachten in eerste instantie lekker op vakantie te gaan naar het dino eiland, echter komen ze al snel voor verschillende uitdagingen te staan.

Wat zijn de voordelen van dit abonnement?

Met een Nintendo Switch online abonnement kun je ook spellen van de NES, SNES en Gameboy spelen. Het is nog niet eens zo heel duur en toch heb je iedere maand weer andere games die je kunt spelen. Bovendien kun je ook backups maken zodat je nooit meer bang hoeft te zijn om je gegevens kwijt te raken.

Het is te gebruiken voor de Nintendo Switch OLED, Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite. Verbind je abonnement ook met de Nintendo Online app op je telefoon of tablet. Zo heb je ook buiten de console toegang tot chats en diverse speciale functies!

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version