LEGO Star Wars : The Skywalker Saga Galactic Edition komt 2 November uit

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Galactic Edition komt 2 November uit. Ook zijn er weer een paar nieuwe personages bekend gemaakt zoals je in onderstaande video kunt zien.

Deze game zal verschijnen voor de Nintendo Switch, Xbox Series X en S en nog veel meer. Hij komt niet fysiek in de winkel te liggen, maar hij wordt uitsluitend als download beschikbaar gesteld. In totaal gaat het al om 30 personages die je kan gaan spelen. Het digitale pakket zal ook de LEGO Star Wars: The Skywalker Saga game bevatten.

In totaal gaat het om 7 pakketten die uitgebracht zullen worden op verschillende datums en daardoor maken we dit jaar nog de sprong van 13 naar 30 speelbare personages.

Wat kunnen we verwachten van deze game?

De game LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Galactic Edition is eigenlijk gewoon een aanvulling op het bestaande verhaal. In de loop van de komende weken gaan er meer speciale edities zoals deze uitkomen en ook deze worden alleen digitaal beschikbaar gesteld. Het is dus een aanvulling op de basis game die ook in de download is inbegrepen.

In deze game ga je door de verschillende Star Wars films die er door de jaren heen zijn uitgebracht. Je kunt zelf bepalen in welke film je wil beginnen. Maar het leukste is natuurlijk om aan het begin te beginnen voor maximaal speelplezier.

Naast de personages heb je ook de keuze uit verschillende voertuigen en wapens. Het doel van de game is vechten voor de vrijheid. Hiervoor reis je naar verschillende planeten die je gedurende de game ook vaker kunt bezoeken. Als je weer terug wil naar een andere planeet moet je weer teruggaan naar het basisstation.

Tevens heb je naast de epische baasgevechten ook genoeg humor in de game zitten. Er worden best vaak grapjes gemaakt door andere personages. Het wordt niet voor niets als een van de mooiste LEGO games ooit genoemd en dat gaat alleen nog maar verbeteren hierdoor!

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version