De geruchtenmolen gaat weer op volle toeren als we praten over de Nintendo Switch game: Hollow Knight Silksong welke in 2022 moet verschijnen. Een echte releasedate in 2022 is nog niet bekend maar wij gaan er vanuit tegen de zomer meer bekend moet zijn over de releasedate van Hollow Knight Silksong.

Het insectenrijk genaamd Hollow Knight Silksong

De Australische Studio Team Cherry heeft het eerste deel van Hollow Knight uitgebracht op 24 februari 2017 op de PC maar al snel volgende het exemplaar op de Nintendo Switch. De datum van 12 juni 2018 staat bij ons nog vers in het geheugen gegrafeerd. En hele nieuw ondergrondse wereld welke als insectenrijk functioneerde met veel type insecten tegenstanders waar je je weg door moest vinden.

In het nieuwe deel Hollow Knight Silksong beleef je het verhaal weer opnieuw onder de grond en speel jij opnieuw de naamloze ridder met een naald. Sommige zien het als een zwaard xD, maar het belangrijkste punt in de game is dat je dit natuurlijk zoveel mogelijk gebruikt. Naast de naald kan de speler ook gebruiken maken van verschillende spreuken en deze zullen wij ook terug zien in het nieuwe deel.

Verder werk je met levenspunten in de game welke weergegeven worden als maskers. Als je een fout maakt word je gestraft en lopen de maskers (levens) terug. Net zoals in games zoals Mario is het bedoeling dat je zoveel mogelijk zaken verzameld. In dit geval is het belangrijk dat je zoveel mogelijk Soul Vessels verzameld verder kan je ook in de game weer levens terugvinden welke je fouten weer snel doen vergeten.

Welke tegenstanders?

Je kan in Hollow Knight Silksong minimaal 150 verschillende insecten als tegenstanders tegenkomen. Dit brengt een mooie variatie in de gameplay en door dat de onderwereld ook telkens veranderd blijven steeds nieuwe uitdaging ondervinden. Verder zijn er in dit soort games ook veel mooie bossfights te zien hier voor verwijzen we je naar de trailer:

De Uitgever is vrij onbekend

De studio welke de game uitgeeft is bij vele onbekend. Dit is een klein team onder de naam Team Cherry welke tot in perfectie de game uitwerkt. Tenminste dat hopen we! We hebben erg genoten van het eerste deel van de game dus als je de kans krijgt om nog eens jezelf te vermaken probeer dan eerst deel 1 van Hollow Knight voordat je overweegt om Silksong te gaan bestellen voor de Nintendo Switch.

Delen.

Laat een reactie achter

Exit mobile version